Dacia Plant Glicemonorm x 60 cpr 1+1 GRATIS

X08588

Dacia Plant România

Glicemonorm este un  produs natural recomandat pentru menţinerea concentraţiei normale a glucozei în sânge.

Mai multe detalii

20,00 lei

Adauga la lista dorintelor

 • DESPRE DIABETUL ZAHARAT:

  Diabetul zaharat este una din cele mai frecvente afecţiuni endocrine, factorii declanşatori care determină apariţia acesteia fiind: predispoziţia ereditară, alimentaţia excesivă (în special excesul de dulciuri), şocurile emoţionale, stresul, etc. Boala se datorează secreţiei insuficiente de insulină la nivelul pancreasului, ceea ce conduce la creşterea glicemiei (nivelul de glucoză din sânge) peste limitele normale. Cele mai frecvente tipuri de diabet zaharat sunt: diabet zaharat de tip 1 sau insulino-dependent şi diabet zaharat de tip 2 sau noninsulino-dependent. Controlul glicemiei reprezintă unul din cei mai importanţi factori de evaluare a afecţiunii, pentru prevenirea complicaţiilor şi menţinerea stării de sănătate fiind imperios necesară aducerea glicemiei la valorile normale. În general, complicaţiile diabetului zaharat afectează diferite organe (ochii, rinichii, sistemul nervos, vasele sanguine), ceea ce conduce la apariţia retinopatiei diabetice, insuficienţei renale, polineuropatiei diabetice sau arteritei diabetice, care evoluează cu gangrenă şi amputare de membre. Pentru menţinerea glicemiei în limite normale şi prevenirea complicaţiilor este necesară respectarea strictă a regimului alimentar şi administrarea de medicamente sau/şi produse naturale cu acţiune hipoglicemiantă şi de stimulare a secreţiei pancreatice de insulină.

  Contribuie la

  - menţinerea concentraţiei normale a glucozei în sânge
  - funcţionarea normală a pancreasului endocrin
  - protejarea organismului împotriva stresului oxidativ.

  Contraindicatii:

  Persoane cu deficit de glucozo-6-fosfatdehidrogenază, sarcină, alergie la oricare dintre componentele produsului, intoleranţă la lactoză.

  Administrare: 
  Adulti: cate 2 comprimate de 3 ori pe zi, cu 30 minute inaintea mesei.
  Tineri intre 15 si 18 ani: cate 1 comprimat de 3 ori pe zi, cu 30 minute inaintea mesei.
  Copii intre 7 si 14 ani: cate 1/2 comprimat de 3 ori pe zi, cu 30 minute inaintea mesei.
  Copii sub 7 ani: cu recomandarea medicului.
  Comprimatele se inghit cu apa sau se sfarama in gura (absorbtia substantelor bioactive este mult mai rapida). In caz de dificultate la inghitire, comprimatele se pot rupe in doua.
  Ingrediente/comprimat: celuloza microcristalina; castravete-amar (Momordica charantia) - extract hidroalcoolic (maltodextrina) 10:1 din fructe (150mg); afin (Vaccinium myrtillus) - extract hidroalcoolic cu 25% antocianozide din fructe (100mg); gudmar (Gymnema sylvestre) - extract hidroalcoolic 5:1 din frunze (100mg); dioxid de siliciu coloidal; stearat de magneziu.
  Prezentare:  oferta 1cutie x 60 comprimate + 1 cutie gratis.

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Dacia Plant Glicemonorm x 60 cpr 1+1 GRATIS

Dacia Plant Glicemonorm x 60 cpr 1+1 GRATIS

Glicemonorm este un  produs natural recomandat pentru menţinerea concentraţiei normale a glucozei în sânge.