Lenodiar pediatric x 12 plic

Lenodiar pediatric x 12 plic

8032472013662
Stoc epuizat
29,50 lei
cu TVA
Reduce evacuările diareice respectând funcția intestinului.


Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Lenodiar Pediatric este indicat în tratamentul diareei. Produsul reduce evacuările diareice respectând funcția intestinului.
Diareea este un fenomen asociat unei stări de iritație și de inflamare a mucoasei intestinale produsă de diferite cauze. Este caracterizată de o creștere a secreției și/sau de o absorbție redusă a lichidelor, asociate unei creșteri a motilității intestinale.
În afară de disconfort și de durere, diareea prezintă riscul de deshidratare, pierderea de vitamine și minerale și un dezechilibru al florei bacteriene intestinale.

INDICAȚII
Lenodiar Pediatric este indicat în tratamentul diareei având diferite cauze (infecții virale , sindroame gripale caracterizate prin diaree, diaree funcțională, diaree iatrogenă produsă de administrarea de medicamente, diareea călătorului). Se recomandă să îi dați copilului o cantitate adecvată de lichide pentru a evita riscul de deshidratare. Produsul este indicat începând cu vârsta de 1 an.

CUM ACȚIONEAZĂ
Lenodiar Pediatric acționează datorită Actitan-F, un complex molecular vegetal, rezultat al cercetării Aboca, ce reduce evacuările diareice și normalizează consistența materiilor fecale, favorizând o echilibrare rapidă a funcțiilor intestinale.
Actitan-F combate inflamarea mucoasei intestinale, prezentă în caz de diaree, prin două mecanisme de acțiune:

  • acțiune protectoare, obținută prin formarea unei pelicule cu efect de barieră care limitează contactul cu microorganismele și agenții iritanți;
  • acțiune antioxidantă, care combate iritația mucoasei.

Datorită sinergiei acţiunilor sale, Lenodiar Pediatric favorizează recuperarea rapidă a funcțiilor intestinale și echilibrarea florei bacteriene (microbiotă). Datorită mecanismului său de acțiune, produsul acționează respectând fiziologia intestinului, fără a provoca constipație.
Lenodiar Pediatric este un produs fără gluten și cu gust plăcut.

MOD DE UTILIZARE
Se recomandă administrarea a câte 1 plic la fiecare 3 ore până la un maxim de 4 pliculețe pe zi, în funcție de intensitatea afecțiunii. Dizolvați conținutul unui pliculeț în 10 ml de apă (circa 1 lingură). Dacă simptomele diareei nu se îmbunătățesc sau se accentuează în ciuda tratamentului, consultați medicul.

AVERTIZĂRI
A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate sau alergie individuală la una sau mai multe componente ale produsului. În cazul în care simptomele nu se îmbunătățesc, vă recomandăm să consultați medicul. A se păstra la temperatura camerei și ferit de surse de lumină și căldură. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Data de expirare se referă la produsul păstrat în ambalajul original și în condiții corespunzătoare.
 

COMPOZIȚIE
Substanțe funcționale: Actitan-F, complex molecular vegetal din taninuri (din Turiță Mare, Sclipeț) și flavonoide (din Mușețel).
Titrat în taninuri totale ≥ 7,8%.
Conține de asemenea: sucuri liofilizate de afin, mur, soc, zahăr din trestie-de-zahăr, aromă naturală și aromă de lămâie, ulei esențial de lămâie, gumă arabică.

Continut: Dispozitiv Medical - Cutie cu 12 plicuri cu granule dizolvabile în apă a câte 2g fiecare

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte