Linex 16 capsule

Linex 16 capsule

3838957047871
In stoc
36,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.
Linex capsule este un produs modern care contine bacterii producatoare de acid lactic, existente in mod normal in tubul digestiv, cu rol semnificativ in reducerea simptomelor diareei si meteorismului abdominal.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Indicatii
Linex capsule este un produs modern care contine bacterii producatoare de acid lactic, existente in mod normal in tubul digestiv, cu rol semnificativ in reducerea simptomelor diareei si meteorismului abdominal.

Tulpinile bacteriene linex pot fi eficiente in prevenirea aparitiei:

Diareei asociată antibioticelor (DAA)

Antibioticele au ca scop combaterea bacteriilor patogene, însă ele pot distruge, de asemenea, și bacteriile benefice din microflora intestinală care contribuie la menținerea stării de sănătate, determinând manifestări precum diareea. Bacteriile lactice din compoziția produsului Linex® sunt rezistente la acțiunea majorității tipurilor de antibiotice și pot contribui la prevenirea DAA,  precum și la ameliorarea diareei cauzată de chimioterapie sau radioterapie, ambele cu potențial efect antimicrobian.

Diareea acută de cauză infecțioasă

Determinată, de obicei, de o infecție bacteriană, virală sau parazitară, diareea acută de cauză infecţioasă înregistrează aproximativ 1,7 miliarde de cazuri anual. Linex® poate fi utilizat ca adjuvant al tratamentului diareei infecțioase, atât la copii, cât și la adulți.

Diareea călătorului (DC)

Călătoriile în străinătate pot determina apariția disconfortului abdominal.Administrarea produselor ce conțin bacterii lactice vii precum Linex®, înainte și pe durata călătoriei, poate reduce riscul apariției DC.Acest lucru este important, întrucât starea de disconfort poate determina întreruperea concediului sau poate necesita asistență medicală în țări străine, ambele situații putând fi costisitoare.

Normalizarea și echilibrarea microflorei

Linex® capsule poate fi utilizat pentru refacerea echilibrului microflorei intestinaleși poate contribui la combaterea anumitor efecte negative ale disbiozei. Printre acestea se numără manifestările digestive, precum dureri abdominale, balonare și flatulență.

Microflora are un rol important şi în descompunerea fibrelor și zaharurilor conținute în alimente. În consecință, probioticele pot fi benefice pentru persoanele cu intoleranță la lactoză.

Compozitie si Mod de Prezentare
5,04mg bacterii lactice (cel putin 1,2 x 10 din care: 4,5 x 10 Lactobacilus acidophilus, 3,0 x10 Bifidobacterium infantis, 4,5 x 10 Enterococcus faecium).
Contine deasemenea: lactoza, dextrina, amidon de cartof, stearat de magneziu, gelatina, dioxid de titan, metil-parahidroxibenzoat, propil-parahidroxibenzoat.
Mod de Administrare
Nu se recomanda administrarea in cazul alergiei la oricare dintre componentele produsului.
Copiii cu varsta sub 2 ani: cate 1 capsula de 3 ori pe zi.
Copiii cu varsta intre 2 si 12 ani: cate 1-2 capsule de 3 ori pe zi.
Adulti si copii cu varsta peste 12 ani: cate 2 csapsule de 3 ori pe zi.
Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte