Secom Jarro-Dophilus EPS x 60 capsule...

Secom Jarro-Dophilus EPS x 60 capsule vegetale

790011030201
In stoc
177,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Probiotice de ultima generatie cu rol principal in echilibrarea florei organismului. Ofera rezistenta crescuta la actiunea ph-ului acid din stomac, a sarurilor biliare si a enzimelor pancreatice

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
5,00/5 - 1 review

View ratings
0 1 2 3 4 1
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Jarro-Dophilus EPS® ofera rezistenta crescuta la actiunea distructiva a lizozimului din saliva, a pH-ului acid din stomac, a sarurilor biliare si a enzimelor pancreatice, datorita capsulelor entero-solubile.

  • echilibrarea si refacerea florei microbiane intestinale afectata de antibiotice si chimioterapie
  • reducerea manifestarilor si recurentei infectiilor digestive, uro-genitale, pulmonare, cutanate
  • mentinerea sanatatii cavitatii bucale prin reducerea placii bacteriene
  • reglarea tranzitului intestinal in reactii alergice digestive, constipatie, diaree si reducerea manifestarilor acestora (colici, balonare, flatulenta, halena de origine digestiva)
  • stimularea enzimelor proprii celulelor epiteliale ale tractului digestiv (ex.: invertaza, maltaza, lactaza)
  • scaderea permeabilitatii mucoasei intestinale pentru toxine endogene prin stimularea productiei de mucina si de acizi grasi cu lant scurt (ex.: acidul butiric) care sunt principala sursa de energie a celulelor epiteliale din mucoasa colonului, reduc productia imunoglobulinei E (IgE) implicata in cresterea nivelului histaminei
  • mentinerea integritatii mucoasei intestinale si reducerea ulceratiilor
  • reglarea actiunii citokinelor proinflamatoare secretate de celulele epiteliale intestinale
  • modularea imunitatii specifice si nespecifice (reduc endotoxinele care declanseaza reactii imune, stimuleaza proliferarea globulelor albe din tesutul limfoid asociat intestinului care face parte din sistemul imunitar (GALT), mentin actiunea antiinfectioasa a mucoasei intestinale prin stimularea secretiei imunoglobulinei A [IgA])
  • sinteza vitaminelor din complexul B si a vitaminei K

Proprietati:
  • reactivarea a peste 90% din bacteriile probiotice intre 20 si 90 minute dupa administrare
  • rezistenta la peristaltismul intestinal si capacitatea de a coloniza intestinul prin adeziune la celulele epiteliale intestinale prin stimularea sintezei de polizaharide
  • rezistenta la actiunea antibioticelor
  • actiune antagonista asupra agentilor patogeni:
    • inhiba competitiv aceiasi nutrienti si aceiasi receptori de pe mucoasa intestinala
    • ajuta la scaderea pH-ului prin descompunerea glucidelor in acizi organici (acid lactic, butiric, acetic, propionic, etc.)
    • ajuta la producerea peroxid de hidrogen (H₂O₂)(care previne aderarea bacteriilor patogene la peretele intestinal) si substante naturale cu actiune impotriva microorganismelor – bacteriocine (lactacin, bacteriocin, nisin, pediocin, etc.) eficiente fata de bacteriile patogene si conditionat patogene
 

º contine 5 miliarde de bacterii benefice (probiotice), ce sustin repopularea florei microbiene
º contine 8 tulpini patentate, 4 Lactobacillus, 2 Bifidobacterium, 1 Lactococcus si 1 Pediococcus, pentru actiune sinergica si specifica asupra mai multor tipuri de factori perturbatori
º sub forma de capsule vegetale, ce pot fi administrate si in dietele vegetariene/vegane
º capsule protejate enteric, rezistente la aciditatea gastrica
º poate ajunge pana la 60 de zile de administrare

Compozitie per capsula: 5 miliarde bacterii probiotice/8 tulpini: Lactobacillus rhamnosus R0011 - 880 milioane; Prediococcus acidilactici R1001 - 870 milioane; Bifidobacterium longum BB536 (Morinaga) - 680 milioane; Bifidobacterium breve R0070 - 340 milioane; Lactobacillus acidophilus R0052 - 880 milioane;  Lactobacillus casei R0215 - 680 milioane; Lactobacillus plantarum R1012 - 340 milioane; Lactococcus lactis ssp. lactis R1058 - 330 milioane.
 
Administrare:
Cate 1 capsula de 1-4 ori/zi in doze divizate, preferabil pe stomacul gol sau la masa, sau conform recomandarii consultantului de specialitate. Capsulele rezista la temperatura de 18-22°C.
Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (1)

Bazat pe 1 review - 0 1 2 3 4 5,00/5
0 1 2 3 4
(5/5
Rating Total: 0 1 2 3 4

Recomand cu drag probioticul. L-am incercat atat eu cat si baietelul meu de 9 ani pentru a regla constipatia. Se vad rezultatele in doua saptamani maxim, dar trebuie luat pe termen lung pentru a nu recidiva.


Produs adaugat la lista de dorinte