ProCombo probiotic+prebiotic x 10cps

ProCombo probiotic+prebiotic x 10cps

3800221100209
In stoc
54,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Un produs extrem de eficient, cu o formulă unică ce asigură refacerea mai rapidă a echilibrului microflorei intestinale

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Procombo x 10 capsule Probioc + Prebiotic
Simbiotic pentru echilibrul florei intestinale

ProCombo este sinbioticul ce are cantitatea maximă de bacterii probiotice vii - 15 mld. în 1 capsulă. Datorită acestui fapt ProCombo:
- reface rapid echilibrul între bacteriile „bune” și „rele” în intestine (foarte important în administrarea de antibiotice);
- reduce senzația de greutate în stomac;
- scurtează durata episoadelor diareice;
- reduce balonarea și disconfortul în stomac;
- contribuie pentru un scaun regulat zilnic și îmbunătățește digestia.

ProCombo este un produs extrem de eficient cu o formulă unică, ce asigură refacerea mai rapidă a echilibrului microflorei intestinale.

CANTITATE MAXIMĂ DE BACTERII PROBIOTICE VII
1 capsulă ProCombo pe zi vă oferă întreaga cantitate necesară de bacterii probiotice vii!

PROCOMBO REFACE ECHILIBRUL ÎNTRE BACTERIILE „BUNE” ȘI „RELE”
ProCombo nu permite ca bacteriile „rele” din intestin să se înmulțească în detrimentul numărului bacteriilor „bune”. Acest echilibru garantează o digestie bună și absorbția totală a substanțelor nutritive în organism. Rezultatul este o mai bună refacere a sănătății.

PROCOMBO REDUCE PERICOLUL APARIȚIEI DIAREII
Administrarea de ProCombo reduce riscul apariției diareii acute, provocată de administrarea antibioticelor. Cantitatea mare de lactobacterii Lactobacillus acidophilus din ProCombo menține confortul digestiv în timpul tratamentului și după aceea. Lactobacteria Lactobacillus acidophilus din ProCombo este din așa-numitele bacterii bune, care sunt ocupante naturale ale intestinului uman și sprijină peristaltismul.

BACTERIILE DIN PROCOMBO SUNT REZISTENTE LA ANTIBIOTICE
ProCombo conține bacterii probiotice vii, care sunt rezistente la efectele negative ale antibioticelor utilizate atât de frecvent. ProCombo se administrează împreună cu antibioticele, pentru a preveni efectele negative ale acestora asupra organismului, în special asupra imunității și sănătății gastro-intestinale.

Mod de functionare
PROCOMBO CONȚINE CULTURI PROBIOTICE VII
Tehnologia DuoCap, folosită în producția produsului ProCombo, este singura în care culturile probiotice se păstrează vii din momentul introducerii în capsulă până la dizolvarea capsulei în tractul gastrointestinal uman. La sigilarea capsulelor DuoCap bacteriile probiotice nu sunt supuse tratamentelor termice sau chimice. Eliberarea controlată asigură protecția completă a bacteriilor probiotice de acizii din stomac. Toate acestea garantează procentul extrem de mare de bacterii probiotice viabile în fiecare capsulă ProCombo.

REFACERE MAI RAPIDĂ
DuoCap (capsulă în capsulă) asigură îmbunătățirea rapidă și durabilă a echilibrului gastrointestinal. Datorită acesteia substanțele benefice introduse în ProCombo se eliberează în două etape, prima etapă se realizează în stomac, iar a doua – în intestinul subțire.

Prima etapă de dizolvare: Se dizolvă capsula exterioară și se eliberează prebioticul. Prebioticul reprezintă hrana necesară pentru supraviețuirea și dezvoltarea bacteriilor probiotice.

A doua etapă de dizolvare: Se dizolvă capsula interioară și se eliberează probioticul.  Bacteriile probiotice sunt într-o stare viabilă, au suficientă hrană (substanță prebiotică) și sunt livrate direct în „casa” lor – intestinele.

1 CAPSULĂ PROCOMBO VĂ OFERĂ ÎNTREAGA CANTITATE ZILNICĂ NECESARĂ DE BACTERII „BUNE”
Datorită tehnologiei DuoCap într-o capsulă ProCombo este introdusă toată cantitatea necesară de culturi probiotice pentru aportul zilnic al unui adult. Acest lucru face produsul ProCombo potrivit pentru administrare și mult mai eficient.

Compozitie
Lactobacillus acidophillus (L. acidophillus La-14®, 200 bln CFU/g) – 75 mg;
Fructo-oligozaharide cu catenă scurtă (FOS 95 % short-chain NutraFlora®) – 65 mg.

 

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte