Digex Forte x 10 capsule

Fiterman Pharma Romania

Solutia perfecta pentru mesele copioase.

Mai multe detalii

19,50 lei

Adauga la lista dorintelor

  • Excesul alimentar poate provoca tulburari digestive, conducand la o digestie deficitara, manifestata prin stari de disconfort gastric,greata, indigestie, balonare, senzatie de preaplin.

    DIGEX FORTE contine un amestec complex de enzime digestive, extract uscat de bila de bovina si extract de ghimbir, ce ajuta organismul sa faca fata suprasolicitarii cauzate de mesele copioase sau alimentatie inadecvata, reprezetand solutia perfecta in perioada de sarbatori. Actiunea digestiva este completata de extractul de ghimbir care stimuleaza digestia si contribuie la reducerea balonarii si la eliminarea gazelor intestinale prin actiunea carminativa si antiflatulenta. Extractul de ghimbir are in acelasi timp si actiune antiemetica atenuand senzatia de greata ce apare in timpul indigestiei.

    Utilizare: Copii peste 6 ani si adulti 1 capsula in timpul mesei sau dupa masa

    Atentionari si precautii: Datorita extractului de ghimbir, utilizarea concomitenta cu anticoagulante orale poate creste efectul acestora. Nu se recomanda administrarea la persoane alergice, icter obstructiv sau litiaza biliara, pancreatita acuta, sarcina sau alaptare.

30 alte produse in aceeasi categorie:

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Digex Forte x 10 capsule

Digex Forte x 10 capsule

Solutia perfecta pentru mesele copioase.