Herbagetica Hepatic Stem x 60 capsule

Herbagetica Hepatic Stem x 60 capsule

Herbagetica
6425262010347
In stoc
40,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.
Stimuleaza regenerarea celulara a ficatului

Descriere

Hepatic Stem asociază Alga AFA cu extractul de Armurariu şi extractul de Ganoderma, precum şi cu Ciocoare, Anghinare, Spirulină şi Chlorella. Această formulă complexă şi completă stimulează regenerarea celulelor hepatice, împiedicând fibrozarea ficatului. În plus, Hepatic STEM stimulează capacitatea naturală a organismului de a lupta cu viruşii hepatici.
Contribuie la:
 • stimularea producţiei de Celule Stem adulte
-     stimulează producţia de Celule Stem din măduva spinării, în timp ce polizaharidele din compoziţie determină migrarea lor acolo unde este nevoie pentru regenerarea celulară a ficatului
 • scăderea nivelului transaminazelor
-     contribuie la întărirea structurii membranelor exterioare ale celulelor hepatice
 • foritifcarea şi modularea sistemului imunitar
-     stimulează producerea de interferon
-     stimulează activitatea macrofagelor, a celulelor T şi NK, care au rolul de a identifica şi elimina celulele canceroase şi a factorului de necroză tumorală
 • drenor hepato-biliar
 • protejarea capacităţii ficatului în afecţiunile generate de virusuri, toxine, consumul excesiv de alcool
 • menţinerea structurii normale a ficatului, prevenind apariţia proceselor de fibrozare

 

Extractul de Armuraiu este considerat în momentul de faţă cel mai eficient extract din plante pentru regenerarea ficatului şi protejarea acestuia de acţiunea infecţiilor virale, alcoolice sau de altă natură. Acţiunea sa se datorează unui complex de flavonoide, substanţe naturale cu efecte terapeutice demonstrate în cazul hepatitelor virale (de toate tipurile: A, B, C, etc.), precum şi în cazul cirozei hepatice.
Alga AFA, stimulând producţia de Celule Stem, este un real ajutor bolnavilor care suferă de diverse forme de hepatite sau ciroze. În cadrul testului AMES (cel care măsoară potenţialul mutagen al compuşilor chimici) s-a demonstrat că Alga AFA are rol protector, prevenind mutaţiile. În plus Alga AFA stimulează producţia de enzime digestive, ajutând în acest mod atât funcţiile stomacului, cât şi pancreasului şi, mai ales, ficatului.
Alga AFA, originară din lacul Klamath, SUA, conţine una din cele mai echilibrate şi complexe formule de nutrienţi: 12 vitamine, 27 de minerale naturale esenţiale şi 11 pigmenţi naturali precursori ai vitaminelor, enzimelor şi coenzimelor. Pigmenţii verzi şi albaştri existenţi în Alga AFA sunt cei care stimulează producţia de Celule Stem, acestea având proprietatea de a se auto-multiplica şi crea orice ţesut sau organ din corpul uman.
 Cicoarea ajută în afecţiunile hepato-biliare. Datorită principiilor amare pe care le conţine, cicoarea stimulează secreţia de bilă şi funcţiile hepatice, de aceea este benefică în caz de hepatită, dischinezie biliară sau colici biliari.
 Anghinarea contribuie la detoxifierea ficatului, precum şi la protejarea şi regenerarea acestuia, fiind totodată un remediu eficient în afecţiunile hepatice. Ajută la ameliorarea durerilor în abdomen, estompează stările de greaţă, ajută ficatul să revină la volumul normal, creşte rezistenţa la efort.
 Spirulina protejează ficatul şi previne deteriorarea acestuia determinată de toxina denumită carbon tetraclorid. Spirulina este un puternic antioxidant, ajutând la eliminarea metalelor grele. În plus, ajută la combaterea celulelor cancerigene şi la regenerarea ficatului.
 Chlorella, datorită clorofilei şi numeroşilor nutrienţi, are un spectru mare de acţiune. Prin acţiunea sa puternic detoxifiantă, ajută la eliminarea toxinelor din ficat şi determină stimularea funcţiei hepatice. Studiile au demonstrat că acţionează eficient împotriva uraniului, mercurului, plumbului.
Compoziţie/1 capsulă:
 • Alga AFA (Aphanizomenon phlos-aquae) organică, din lacul Klamath, SUA…………………………….… 87 mg
 • Ganoderma (Ganoderma lucidum) extract 6:1………………………………………………………………....87 mg
 • Armurariu (Silybum marianum) extract 4:1…………………………………………………………………...…87 mg
 • Anghinare (Cynara scolymus) pulbere din frunze …………………………...……………………………..…26 mg
 • Cicoare (Cichorium intybus) pulbere din rădăcină……………………………..…………………………….…26 mg
 • Spirulină (Spirulina maxima) standardizată cu mminim 60% proteine……………………..……………….…17 mg
 • Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) standardizată cu minim 50% proteine……………………………….……17 mg
Administrare: Câte 1-2 capsule, de 3 ori pe zi.
Precauții: A se administra cu prudență copiilor, precum și femeilor însărcinate sau care alăptează.
Contraindicații: Edeme cardio-renale, ciroză hepatică decompensată, colestază. A nu se administra concomitent cu antiinflamatoare non-steroidice, medicație antihipertensivă, diuretice.

Detalii ale produsului

Recenzii (0)

Nu sunt recenzii
Produs adaugat la lista de dorinte