Filtrum x 50 comprimate

Filtrum x 50 comprimate

Stoc epuizat
18,00 lei
cu TVA

Filtrum, enterosorbent de origine vegetala cu o putere de absorbtie de 1000 de ori mai mare decat a carbunelui medicinal activat.

 

Descriere

Lignina - polimer de origine vegetală; fibre alimentare insolubile din grupa enterosorbenţilor - substanţe ce absorb şi elimină din tractul gastrointestinal toxinele, concomitent cu bacteriile patogene.
Insuficienţa de fibre alimentare in organismul omului duce la micşorarea imunitaţii si a capacităţii de adaptare la factorii nocivi din mediul inconjurător, cea ce poate provoaca diferite stări patologice (maladii ale tractului gastro-intestinal, ateroscleroză, Diabet zaharat, hipertensiune arterială etc).
Dereglarea digestiei ca rezultat al insuficienţei de fibre alimentare poate provoca maladii ale tractului gastro-intestinal ce pot duce la disbacterioză, manifestate la copii prin: dermatite atopice, astm bronşic, infecţii cu corelaţie directă cu starea microflorei intestinului, iar ulterior la afecţiuni legate de dezvoltarea sistemului osteo-muscular, a danturii sau a sistemului nervos, ca rezultat al insuficienţei absorbţiei Ca, Fe, şi vitaminelor.
Lignina nu este toxică, nu dăunează mucoasa intestinului, şi prezintă un grad mărit de absorbţie. În felul acesta absoarbe şi elimină din intestin toxinele, agenţii patogeni, anticorpii, alergenii din alimente, otrăvurile, sarurile metalelor grele, radionuclizii, alcoolul. De asemenea, absoarbe si elimină din organism reziduurile metabolice, surplusul de: bilirubină, uree, colesterol, lipide care pot provoca intoxicaţii endogene.

Compoziţie pentru un comprimat:
Lignină hidrolizată – 0,4 g
Excipienţi: polivinilpirolidon -0,041g, croscarmeloza – 0,005g, calciu stearat – 0,004g.

Contraindicaţii:
Intoleranţă la oricare din componentele produsului.
Constipaţie acută.

Mod de administrare:
- pentru copii până la un an: câte ½ comprimat de 3-4 ori pe zi;
- pentru copii de la 1 la 3 ani: câte ½-1 comprimat de 3-4 ori pe zi;
- copii de la 4 la 7 ani: câte 1 comprimate de 3-4 ori pe zi;
- copii de la 7 la 12 ani: câte 1-2 comprimate de 3-4 ori pe zi;
- adulti: câte 2-3 comprimate de 3-4 ori pe zi.
Durata curei: 14-21 zile.

Forma de ambalare: 5 blistere a cate 10 comprimate

Detalii ale produsului

Reviews

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat la lista de dorinte

Acest website foloseste module cookie.