Mentholax x 24 capsule moi

Mentholax x 24 capsule moi

X02273
Stoc epuizat
10,00 lei
cu TVA

Supliment alimentar ce conţine extract de senna şi ulei de mentă si poate fi consumat în vederea optimizării tranzitului intestinal.

Descriere

Capsulele MENTHOLAX conțin extract din frunze de senna (Cassia senna) și ulei volatil din frunze de Mentha piperita. Prin urmare, se combină proprietățile laxative ale extractului de senna cu proprietățile antispastice și carminative ale uleiului de menta, rezultând un produs benefic pentru sănătatea tractului intestinal.

Senna (Cassia senna) înmoaie bolul fecal și ajută la menținerea unui tranzit sănătos. Uleiul de mentă (Mentha piperita) împiedică formarea gazelor intestinale și favorizează eliminarea acestora. MENTHOLAX se prezintă sub formă de capsule moi, enterosolubile, care nu irită stomacul și se deschid direct la nivel intestinal, unde își exercită efectul benefic asupra intestinelor.

Efectul benefic asupra tranzitului apare în mod normal după 6-12 ore de la administrare. De aceea se recomandă înghițirea capsulelor MENTHOLAX în cursul serii, cu multă apă, pentru ca efectul să apară dimineața.

Mod de utilizare recomandat:
Adulti:

    * Constipatia habituala (cronica) : 1 capsula de 3 ori pe zi.
    * Constipatia ocazionala:  1-2 capsule seara.

Copii peste 6 ani: 1 capsula seara la culcare.

Ambalaj: Cutii cu 2 blistere a cate 12 capsule moi enterosolubile.

Detalii ale produsului

Reviews

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat la lista de dorinte

Acest website foloseste module cookie.