My Perfect Colon - Dispozitiv pentru curatarea colonului Mărește

My Perfect Colon - Dispozitiv pentru curatarea colonului

A0X008124

My Perfect Colon este un dispozitiv de tip medical (de uz casnic) pentru spălarea colonului – clisma (in mod specific pentru rect și sigmoid)

More details

Produsele conțin TVA.
Pentru comenzi mai mari de 250 RON livrarea este gratuită!
Comandă telefonic:
0746 156 833 / 0332 102 582

214,00 lei (inclusiv TVA)

Informații

Spalarea colonului cu ajutorul dispozitivului My Perfect Colon inmoaie si ajuta sa fie expulzate mai usor reziduurile fecale prezente pe peretii colonului.

My Perfect Colon este indicat in cazuri de constipatie, balonare, tulburari intestinale, si in general pentru o corecta igiena rectala. Este deosebit de indicat pentru persoanele care sunt imobilizate la pat pentru o perioada mai mare de timp sau in cazul celor care sufera de fecalom.

Contraindicatii:

My Perfect Colon este absolut nerecomandate in caz de:

Proctitis colon enterită (inflamația intestinului subțire, gros și anus), boli acute abdominale, sarcina, hemoroizi si fisuri anale in faza de sângerare, perforatii si tumori colono-rectale, sângerări rectale, melena, intervenție recentă la nivelul colonului, rectului sau anus, insuficienta cardiaca si insuficienta respiratorie, epilepsie și sindrom psiho-somatice, diaree, sindrome dismetabolice, boli arterio-venoase, boala diverticulara în faza activă, greață sau vărsături, stare gravă de deshidratare. interventii chirurgicale de prostata.

In afara patologiilor enumerate care necesită măsuri speciale de precauție, este intotdeauna recomandabil să consultați medicul dumneavoastră înainte de utilizarea dispozitivului My Perfect Colon.

30 alte produse în aceeași categorie: