Salvigol bio spray, 30ml, Aboca

A000971

Aboca, Italia

Adjuvant in tratamentul iritatiilor gatului

Mai multe detalii

35,90 lei

Adauga la lista dorintelor

 • Salvigol Spray este un adjuvant specific în tratamentul iritaţiilor gâtului, având o acţiune protectoare şi atenuând simptomele specifice, precum dificultăţi la deglutiţie şi senzaţii de uscăciune, arsură sau durere.

  Salvigol Spray, crează un strat protector mucoadeziv cu "efect de barieră", care limitează contactul cu agenţii externi şi are un efect hidratant şi calmant asupra mucoasei orofaringiene.

  Este produs folosind exclusiv substanţe active vegetale şi procese de extragere şi concentrare inovatoare, care asigură păstrarea calităţilor fitocomplexului şi garantează formula 100% naturală.

  INDICAŢII:

  Salvigol Spray este un adjuvant specific în tratamentul iritaţiilor gâtului, având o acţiune protectoare şi atenuând simptomele specifice, precum dificultăţi la deglutiţie şi senzaţii de uscăciune, arsură sau durere. De asemenea este recomandat persoanelor expuse acţiunii agenţilor externi agresivi, precum frig, fum de ţigară, noxe.

  MOD DE ADMINISTRARE:

  Se recomandă 4 pulverizări la fiecare aplicare. Tratamentul se poate repeta de cel mult 4 ori pe zi.

  COMPOZIŢIE:
  Extract hidroalcoolic din Smirnă; extract liofilizat multifracţionat din frunze de Salvia officinalis (Salvigol 2-LMF); Gel deshidratat din frunze de Aloe Vera; Glicorol; Guma Xanthan; uleiuri esenţiale de Menta piperita şi Scorţişoară.
  Acţiunea combinată a polizaharidelor vegetale din Salvidol 2-LMF şi a gelului deshidratat de Aloe Vera, în sinergie cu Smirna, determină formarea unui strat protector care acţionează ca o barieră la nivelul zonelor tratate. Uleiurile esenţiale de Menta piperita şi Scorţişoară completează acţiunea celorlalte ingrediente, având un efect răcoritor imediat.

30 alte produse in aceeasi categorie:

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Salvigol bio spray, 30ml, Aboca

Salvigol bio spray, 30ml, Aboca

Adjuvant in tratamentul iritatiilor gatului