Stimuven Plus x 50g gel

Stimuven Plus x 60g gel

6424827000076
In stoc
18,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Un plus de sănătate picioarelor tale!

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Acţiune: Stimvuen plus gel are acțiune: venotonică, antiinflamatoare, analgezică, antispastică, antiedematoasă, astringentă, stimulează circulația capilară, crește rezistența pereților venoși, reface funcția valvulelor venoase, scade permeabilitatea pereților venoși; principiile biologic active din extractul de castan au o acțiune extrem de benefică asupra vaselor de sânge, fortifică și refac funcția venoasă; spânzul potențează acțiunea castanului și are un rol de reducere a inflamaţiei și a durerii; principiile bioactive din hamamelis completează efectul venotonic, astringent și antiinflamator.

Stimuven gel spre deosebire de Stimuven cremă prezintă o absorbție mai rapidă a principiilor active și permite utilizarea în ultrasonografie sau în cabinetele de fiziokinetoterapie.

Indicații: Se obtin rezultate deosebite in:
- varice, flebite, tromboflebite;
- înlătură tensiunea de la nivelul picioarelor, reduce senzaţia de picioare obosite;
- reduce echimozele şi hematoamele;
- utilizarea consecventă duce la dispariția varicelor și întreține pereții vasculari astfel încât previne apariția recidivelor;
- tratamentul şi profilaxia afecţiunilor sistemului circulator venos;
- menţinerea aspectului sănătos al pielii prin stimularea circulaţiei capilare;
- atenuarea hematoamelor şi tumefierilor.

Mod de administrare: - în cazul varicelor sau problemelor de circulație venoasă de la nivelul picioarelor se aplică gelul pe zonele afectate și se masează uşor de jos în sus, respectiv dinspre gleznă înspre coapse.

- în cazul hematoamelor, echimozelor sau tumefierilor gelul se aplică prin masaj circular la nivelul zonei afectate

Avantajele formei de gel sunt: absorbția rapidă a principiilor active și posibilitatea utilizării în cabinetele medicale de profil.

Compoziție: Principii active 100% naturale: extract de castan (Aesculus hippocastanum), extract de spânz (Helleborus purpurascens) şi extract de hamamelis (Hamamelis virginiana), într-o bază de calitate superioară.

Stimuven plus gel NU conține parabeni sau alte substanțe cu potențial nociv.

Prezentare: Tub de 60 g în cutie individuală.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte