Carpicon S cremă solid x 10 supozitoare Mărește

Carpicon S crema solida x 10 supozitoare

A001734

Produs natural dermato-cosmetic obtinut prin procedeele speciale din extract de propolis, rasina de conifere si ceara de albine.

More details

Produsele conțin TVA.
Pentru comenzi mai mari de 250 RON livrarea este gratuită!
Comandă telefonic:
0746 156 833 / 0332 102 582

11,50 lei (inclusiv TVA)

Informații

Ingrediente:extract de propolis,extract uleios din rasina de conifere,ceara de albine,DUB PP E3.

Produs natural dermato-cosmetic obtinut prin procedeele speciale din extract de propolis ,rasina de conifere si ceara de albine.

Propolisul are actiune antimicrobiana(verificata pe 16 tulpini bacteriene),antifungica,antivirala(inclusiv antiherpetica si antigripala),antioxidanta,regeneratoare tisulara,antiinflamatoare,imunostimulenta.
S-a semnalat de asemenea actiune antitumorala a propolisului si clerodan diterpenoidului. Aceasta din urma s-a dovedit a avea efect citotoxic selectiv asupra celulelor tumoarale.

Extract uleios din rasina de conifere are actiune antiseptica, reconfortanta,antiinflamatoare,cicatrizanta,astringenta,antireumatica ,antioxidanta.

Ceara de albine are actiune antioxidanta,antiinflamatoare,antiseptica.

Ingredientele utilizate isi potenteaza reciproc actiunile dand produsului finit proprietati benefice pentru organismul uman , ce poate fi utilizat cu succes ca adjuvant natural cu actiune cicatrizanta,anitmicrobiana,antiinflamatoare pentru tratarea diferitelor afectiuni ginecologice(anexite,chisturi ovariene,uter fibromatos),hemoroizi,fisuri anale,afectiuni ale prostatei. Inhiba durerile care insotesc ciclul menstrual.

Actiunea puternic antiinflamatoare a produsului il face util ca adjuvant in tratarea durerilor lombare ,relaxeaza articulatiile si musculatura.

Mod de utilizare:aplicatii locale(intrarectal) 2-4gr pe zi.

La femei incepand din ziua a 5-a  a ciclului menstrual timp de 15 zile,5 luni.Pentru femeile care doresc sa aiba copii,poate fi utilizat ca adjuvant in tratament,sub supravegherea medicului.
La barbati aplicatii locale(intrarectal)2-4 gr pe zi in caz de crize hemoroidale ,timp de 15 zile /luna,3-4 luni.

Prezentare: 10 bucati X 1g

30 alte produse în aceeași categorie: