Carpicon S crema solida x 10 supozitoare

A001734

Elzin Plant

Produs natural dermato-cosmetic obtinut prin procedeele speciale din extract de propolis, rasina de conifere si ceara de albine.

More details

Adauga la lista dorintelor

 • Ingrediente:extract de propolis,extract uleios din rasina de conifere,ceara de albine,DUB PP E3.

  Produs natural dermato-cosmetic obtinut prin procedeele speciale din extract de propolis ,rasina de conifere si ceara de albine.

  Propolisul are actiune antimicrobiana(verificata pe 16 tulpini bacteriene),antifungica,antivirala(inclusiv antiherpetica si antigripala),antioxidanta,regeneratoare tisulara,antiinflamatoare,imunostimulenta.
  S-a semnalat de asemenea actiune antitumorala a propolisului si clerodan diterpenoidului. Aceasta din urma s-a dovedit a avea efect citotoxic selectiv asupra celulelor tumoarale.

  Extract uleios din rasina de conifere are actiune antiseptica, reconfortanta,antiinflamatoare,cicatrizanta,astringenta,antireumatica ,antioxidanta.

  Ceara de albine are actiune antioxidanta,antiinflamatoare,antiseptica.

  Ingredientele utilizate isi potenteaza reciproc actiunile dand produsului finit proprietati benefice pentru organismul uman , ce poate fi utilizat cu succes ca adjuvant natural cu actiune cicatrizanta,anitmicrobiana,antiinflamatoare pentru tratarea diferitelor afectiuni ginecologice(anexite,chisturi ovariene,uter fibromatos),hemoroizi,fisuri anale,afectiuni ale prostatei. Inhiba durerile care insotesc ciclul menstrual.

  Actiunea puternic antiinflamatoare a produsului il face util ca adjuvant in tratarea durerilor lombare ,relaxeaza articulatiile si musculatura.

  Mod de utilizare:aplicatii locale(intrarectal) 2-4gr pe zi.

  La femei incepand din ziua a 5-a  a ciclului menstrual timp de 15 zile,5 luni.Pentru femeile care doresc sa aiba copii,poate fi utilizat ca adjuvant in tratament,sub supravegherea medicului.
  La barbati aplicatii locale(intrarectal)2-4 gr pe zi in caz de crize hemoroidale ,timp de 15 zile /luna,3-4 luni.

  Prezentare: 10 bucati X 1g

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Carpicon S crema solida x 10 supozitoare

Carpicon S crema solida x 10 supozitoare

Produs natural dermato-cosmetic obtinut prin procedeele speciale din extract de propolis, rasina de conifere si ceara de albine.