Best Hyaluronic Acid 1900 with...

Best Hyaluronic Acid 1900 with Collagen Type II x 60 capsule

Stoc epuizat
133,00 lei
cu TVA

Un inovator Complex Proteic Colagenic 100% NATURAL

DOAR LA COMANDA


Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Deosebit de Eficient pentru Coxartroza, Gonartroza si Afectiuni Reumatismale
Ingrediente active/1 capsula:
Complex proteic colagenic ....................................950 mg
Colagen de Tip II (10% acid hialuronic=60 mg )..........600 mg
Sulfat de Condroitina................................................200 mg
Acid Hialuronic….....................................................100 mg
Extract 20:1 din fructe de Maces (Rosa canina)..........50 mg 
Prezentare: Flacon cu 60 capsule, tratament pentru 2 luni.
Mod de utilizare:1 capsula pe zi sau conform recomandarii consultantului de specialitate.
Administrarea se face pe o perioada de minim 3 luni, pauza o luna si apoi se mai administreaza inca o perioada de 3 luni.
Med’s Best  Hyaluronic Acid 1900 with Collagen Type II , Chondroitin Sulphahe and Rosehip Extract  este un inovator Complex Proteic Colagenic 100% NATURAL cu rol  foarte important in:
- sustinerea sanatatii aparatului locomotor:
        -protejarea si  regenerarea articulatiilor si a coloanei vertebrale afectate de inaintarea in varsta, accidente , suprasolicitare si afectiuni specifice.
       - refacerea fluidului sinovial care asigura lubrifierea articulatiilor, mentinandu-I vascozitatea.
       - cresterea mobilitatii articulare prin reducerea rigiditatii si durerii articulare
- refacerea tesuturilor conjunctive(articulatii, valve cardiace, ochi, vase de sange)
- refacerea si regenerarea celulara
- prevenirea degradarii premature a tesuturilor
- hidratarea tesuturilor
- detoxifierea organismului
- transportul substantelor nutritive in corp
Indicatii:
- Afectiuni ale aparatului locomotor: artroza generalizata , coxartroza, gonartroza, artrita, poliartrita reumatoida, hernie de disc,discopatie, lombosciatica, periartrita umarului,  tendinita, bursita, entorse, luxatii, ruptura de ligament, ruptura de menisc, accidente, suprasolicitare, inaintarea in varsta.
- Afectiuni ale aparatului cardiovascular: prolapsul valvei mitrale
- Afectiunie ale ochiului: detasarea retinei.
Pentru afectiunile aparatului locomotor este recomandata utilizarea impreuna cu G-L-M Premium
Descriere si actiune ingrediente:
1.COLAGENUL DE TIP II (10% ACID HIALURONIC)
Colagenul este proteina principală în organism.Cuvantul colagen este derivat din cuvântul grecesc" Kolla ", care înseamnă" lipici ". In organism ,există mai multe tipuri diferite de colagen găsite , dar accentul principal a fost pus in special pe 3- numite pur și simplu de tip I, II și III. 
Colagenul de Tip II (10% Acid Hialuronic) este o componentă majoră a cartilajului articular. Conținutul de proteină este de aproximativ 50% (mai puțin decât la tipurile I si III de colagen), totalul de mucopolizaharide aproximativ 45-50%, format din Glucozamina (minim 15%), condroitina (minim 25%) și acid hialuronic (minim 10%) . Colagenul de Tip II (10% Acid Hialuronic)  este compus din optsprezece aminoacizi, dar procentul și greutatea moleculară a fiecărui aminoacid este diferit fata de cele găsite în tipul I & III. Este scăzut în hidroxiprolinei și nu conține hidroxilizină, ceea ce îl face potrivit pentru proprietățiile țesutului cartilajului.
Colagenul de Tip II (10% Acid Hialuronic) este derivat din colagenul hidrolizat obtinut din cartilajul sternului puilor tineri. Este o substanță alimentara sigura si eficienta ,obtinuta in conditii de siguranta printr-un proces de fabricare la temperatura scazuta. Acest proces de fabricație asigura menținerea unei structuri cu greutate moleculară mică, care permite asimilarea maximă și asigură cel mai înalt grad de activitate biologică în interiorul corpului. Aminoacizii cu lanț lung sunt lăsati în stare naturală ceea ce permite recunoasterea precisa a codului genetic de catre enzimele corpului.Acest lucru permite o eficienta maxima in mentinerea sanatatii cartilajului.
 
2.SULFATUL DE CONDROITINA
 
Condroitina intra in alcatuirea cartilajului articular.Cartilajul se comporta ca un tampon intre oasele ce formeaza articulatiile.
 
Sulfatii de Condroitina sunt glicozaminoglicani (GAG), care se găsesc în mod natural în organism și sunt importanti în menținerea elasticității și integritatii multor tipuri de țesuturi, inclusiv ale tesuturilor conjunctive si ale peretiilor vaselor de sange.
 
In cartilaj Sulfatul de Condroitina atrage și retine apa cu sarcini electrice negative, oferindu-i astfel cartilajului elasticitatea și hidratarea necesara. Într-o anumită măsură, sulfatul de condroitina este prezent în toate tesuturile organismului, inclusiv in unele tesuturi conjunctive moi- tendoane si ligamente -,precum in piele și în vasele de sânge.
 
3.ACIDUL HIALURONIC
 
Acidul hialuronic este prezent in mod natural in toate organismele vii si este o componenta universala a spatiilor dintre celulele tesuturilor corpului.
 
Acidul hialuronic a fost descoperit in 1934. Numele sau reflecta natura sa transparenta (cuvantul grecesc pentru sticla este hyalos).Este un compus principal al organismului cu rol in retinerea apei in tesutul conjunctiv, piele si organe. Acesta este o componenta a colagenului si poate fi derivat si concentrat din colagen. Acidul hialuronic este totusi creat si degradat mult mai repede in organism decat majoritatea compusilor. Pe masura inaintarii in varsta scade capacitatea corpului de a produce acid hialuronic. Procesul imbatranirii este strans legat de aceasta deficienta a acidului hialuronic.
 
 Acidul hialuronic (de asemenea denumit Hyaluronan sau in romaneste Hialuron) este o componenta esentiala a tesutului conjunctiv care are rolul de a amortiza si lubrifia.
 
4.EXTRACTUL DE MACESE
 
Extractul de Macese este sursa naturala bogata in vitamina C cu rol foarte important in sinteza Colagenului de Tip II in organism.
 
Contraindicatii: A nu se administra copiilor mici, femeilor insarcinate, care doresc sa ramana insarcinate sau care alapteaza,persoanelor alergice la crustacee, soia sau la oricare dintre celelalte ingrediente.
 
Atentie! A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici.A se pastra in ambalajul original, bine inchis la loc uscat, ferit de razele soarelui.Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic!
 
Efecte secundare: Nu s-au evidentiat la dozele prescrise.
 
Produsul contine ingrediente cu potential alergenic(crustacee, soia).
Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte