Dacia Plant Harpagophytum x 60...

Dacia Plant Harpagophytum x 60 Comprimate

6421930100358
Farmacia Silva va recomanda Dacia Plant Harpagophytum.
Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Planta este originara din Africa de Sud, unde era  folosita de mii de ani de catre bastinasi pentru calitatile sale antiinflamatorii, in special in afectiunile reumatismale. Planta este denumita si Gheara diavolului si a fost adusa in Europa la inceputul secolului al XX-lea. Datorita calitatilor sale terapeutice extrem de eficiente, Harpagophytum a fost clasata in top-ul plantelor antireumatice.
Planta are doua componente active, harpagozidele (iridoide glicozide) si beta sitosterolul, care sunt eficiente in reumatism datorita efectelor antiinflamatorii si analgezice. De asemenea, mai contine flavonoide si triterpene, zaharuri, fitosteroli, acizi aromatici (cafeic si cinamic), impreuna conducand catre efectele terapeutice deosebite pentru care planta este atat de cunoscuta.
Cura cu Harpagophytum este eficienta in afectiuni reumatismale generand ameliorarea acestora. Desigur, cura cu aceasta planta trebuie asociata cu consum de sucuri si cruditati, miscare si exercitii fizice specifice pentru combaterea redorii si anchilozei.

Mod de administrare:
Persoanelor cu varsta peste 16 ani: de 3 ori pe zi cate 1 comprimat, inainte de masa.
In cazuri grave, adultii pot lua de 3 ori pe zi cate 2 comprimate, pe perioade de 6-8 saptamani.

Indicatii:
ca si depurativ (in afectiuni hepatice, renale, ale vezicii biliare), antiinflamator (in artrita, artroza, poliartrita, spondiloza, coxartroza), adjuvant in diabet, hipertensiune arteriala, aritmii ventriculare hiperkinetice, migrene, nevralgii, intoxicatie cu nicotina, hipercolesterolemie, menopauza.

Contraindicatii:
Copii, gravide, lehuze, femei care alapteza, tulburari de coagulare (tendinta la hemoragie).
Prudenta in gastrite, duodenite, ulcer gastric si/sau duodenal.
Supradozarea poate determina greturi, varsaturi, anorexie, colici, bradicardie.


Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte