Antinevralgic P 20 comprimate

Antinevralgic P 20 comprimate

X00936
In stoc
14,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Este analgezic si antiseptic prin acidul acetilsalicilic si paracetamol; stimulent psihomotor slab si antimigrenos prin cafeina.

Descriere

Compozitie
1 comprimat contine acid acetilsalicilic 250 mg, cafeina 20 mg si paracetamol 150 mg.

Actiune terapeutica
analgezic si antiseptic prin acidul acetilsalicilic si paracetamol; stimulent psihomotor slab si antimigrenos prin cafeina.

Indicatii
Cefalee, nevralgii, mialgii, febra, gripa, dureri postoperatorii.

Mod de administrare
Cate 1 comprimat la nevoie, repetat de 3-4 ori/zi.

Contraindicatii
Alergie sau intoleranta la salicilati si antiinflamatorii nesteroidiene (inhibitoare ale sintezei prostaglandinelor); alergie specifica la paracetamol; ulcer gastroduodenal in evolutie, boli hemoragice si risc de hemoragii. Prudenta in boala ulceroasa neevolutiva, astm bronsic, la renali (in administrarea indelungata) si in timpul sarcinii (se va evita primul trimestru si in ultima luna). Se administreaza cu prudenta sau se evita (dupa caz) asocierea cu anticoagulante cumarinice (risc crescut de hemoragii), glucocorticoizi (risc de ulcer si hemoragii), metotrexat (creste toxicitatea acestuia), sulfamide antidiabetice (risc de hipoglicemie), probenecid si sulfinpirazona (efect uricozuric scazut), spironolactona (efect diuretic scazut).

Reactii adverse
epigastralgii, greata, voma; reactii alergice diverse, eruptii cutanate, bronhospasm;
rar: reactii anafilactoide diverse, cu asfixie sau colaps (intoleranta incrucisata pentru toate inhibitoarele sintezei prostaglandinelor);
tulburari de ritm si cresteri ale valorilor tensiunii arteriale.

Detalii ale produsului

19 Produse

Reviews (0)

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produs adaugat la lista de dorinte

Folosim cookie-uri pentru a va oferi un serviciu mai bun. Daca acceptati, navigati in continuare. Pentru detalii click pe Politica de confidentialitate.