Nalgesin 220mg x 10 comprimate filmate

Nalgesin 220mg x 10 comprimate filmate

Stoc epuizat
14,00 lei
cu TVA
Manifesta actiune antipiretica, antiinflamatoare si analgezica.

Descriere

Indicatii : ameliorează simptomele durerii şi inflamaţiei , fiind utilizat pentru tratamentul simptomatic pe termen scurt al durerii uşoare până la
moderate (cum sunt durerile de cap, durerile de dinţi, durerile menstruale, durerile articulare, durerile musculare). Dacă după 3 zile de tratament nu vă simţiţi mai bine sau vă simţiţi mai rău, trebuie să vă adresaţi unui medic.
Compozitie : Substanţa activă este naproxenul sodic. Fiecare comprimat filmat conţine naproxen sodic 220 mg, care este echivalent cu naproxen 200 mg.
Contraindicatiialergie la naproxen sodic sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament, dificultăţi în respiraţie (astm bronşic), blânde (urticarie) sau inflamaţia mucoasei nasului, polipi nazali sau o reacţie alergică severă, care a determinat dificultăţi în respiraţie sau ameţeli la administrarea acidului acetilsalicilic şi a altor medicamente antiinflamatorii nesteroidiene (AINS, medicamente antireumatice nesteroidiene) ,  ulcer al stomacului sau intestinului subţire , sângerare sau perforaţie gastro-intestinală la administrarea AINS , insuficienţă severă a ficatului sau insuficienţă a rinichilor ,  insuficienţă a inimii ,  gravidă în ultimul trimestru de sarcină , accident vascular cerebral sau alte tipuri de sângerări , copii şi adolescenţi cu vârsta sub 16 ani.
Atentionari Utilizarea naproxenului sodic nu este recomandată în timpul sarcinii. Medicul va determina dacă beneficiul administrării medicamentului la gravidă este mai mare decât riscul posibil asupra fătului. De aceea, în timpul sarcinii, trebuie să luaţi acest medicament numai la indicaţia medicului
dumneavoastră.Nu trebuie să luaţi acest medicament în ultimul trimestru de sarcină. În timpul tratamentului cu Nalgesin nu este recomandată alăptarea.
Nalgesin nu prezintă sau are o influenţă neglijabilă asupra capacităţii de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje. La utilizarea AINS, pot apare ameţeli, somnolenţă, oboseală şi tulburări ale vederii. În cazul apariţiei acestor reacţii adverse, pacienţii nu trebuie să conducă sau să folosească utilaje. Nu consumaţi băuturi alcoolice în timpul tratamentului cu naproxen sodic, deoarece alcoolul etilic poate creşte riscul de hemoragie gastro-intestinală asociat cu utilizarea AINS.
Doza si mod de administrare : Luaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.
Doza recomandată pentru adulţi şi copii cu vârsta peste 16 de ani şi cu greutate corporală peste 50 kg este de 1 comprimat filmat la fiecare 8-12 ore.
Schemă de tratament alternativă, puteţi lua 2 comprimate filmate odată şi apoi, dacă este nevoie, un comprimat filmat suplimentar după 8-12 ore.
Înghiţiţi comprimatele cu o cantitate suficientă de lichid, în timpul sau după mese. Pentru pacientii cu un stomac sensibil, este de preferat să luaţi comprimatele în timpul mesei. Nu mestecaţi comprimatele. Doza zilnică maximă este de 3 comprimate filmate (corespunzător la 660 mg de naproxen sodic). Nu utilizaţi Nalgesin pentru mai mult de 7 zile. Dacă după 3 zile de tratament durerea persistă sau dacă simptomele se agravează, trebuie să vă adresaţi medicului.
Pastrare : A nu se lasa la îndemâna si vederea copiilor. A se pastra la temperaturi sub 25 grade C , in ambalajul original. Nu utilizati produsul dupa data de expirare înscrisa pe cutie. Data de expirare se refera la ultima zi a lunii respective. Acest medicament nu necesita conditii speciale de pastrare.
Medicamentele nu trebuie aruncate pe calea apei menajere sau a reziduurilor menajere. Întrebati farmacistul cum sa eliminati medicamentele care nu va mai sunt necesare. Aceste masuri vor ajuta la protejarea mediului .

Detalii ale produsului

Reviews

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat la lista de dorinte

Acest website foloseste module cookie.