Nou Solgar Biotin 1000 mcg x 50cps

Solgar Biotin 1000 mcg x 50cps

Solgar Vitamin & Herb

Enzima esentiala ce contribuie la formarea acizilor grasi si la arderea grasimilor si carbohidratilor

Mai multe detalii

43,00 lei

Adauga la lista dorintelor

  • Biotina este o enzima esentiala ce contribuie la formarea acizilor grasi si la arderea grasimilor si carbohidratilor pentru caldura corporala si energie.Contribuie de asemenea la utilizarea aminoacizilor, acidului folic, a acidului pantotenic si a vitaminei B12, fiind un stimulent puternic pentru dezvoltarea celulelor sanatoase.Produsul poate fi consumat de vegetarieni.
    Mod de administrare: ca supliment alimentar pentru adulti, o (1) capsula vegetala pe zi, preferabil in timpul mesei, sau conform recomandarilor medicului sau farmacistului.
    Fiecare capsula vegetala asigura:D-biotina 1000 µg 2000 %VNR*.
    Suplimentele alimentare Solgar au la baza numai materii prime de inalta calitate, 100% naturaleNu utilizeaza niciodata ingrediente modificate geneticSunt urmate proceduri stricte de control al calitatii in toate etapele de productie Sunt asigurate cele mai bune surse de materii prime prin testare si selectieFiecare produs este fabricat separat, in spatii izolate supravegheate strict pentru a asigura cel mai inalt nivel posibil de puritate si pentru a preveni contaminarea produselorSunt utilizate flacoane de sticla de culoarea chihlimbarului, pentru a pastra proprietatile si stabilitatea substantelor nutritivesi a extractelor din plante.Toate verificarile produselor sunt efectuate in conformitate cu bunele practici de fabricatie pentru a se asigura excelenta calitatii.
    Materiale 100% ecologice si reciclabile de la capsula pana la ambalaj!

8 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Solgar Biotin 1000 mcg x 50cps

Solgar Biotin 1000 mcg x 50cps

Enzima esentiala ce contribuie la formarea acizilor grasi si la arderea grasimilor si carbohidratilor