Farmec Crema depilatoare actiune rapida Men x 150ml

A005363

Farmec România

Crema depilatoare pentru barbati

Mai multe detalii

Adauga la lista dorintelor

 • Crema depilatoare pentru bărbați este concepută special pentru îndepărtarea părului nedorit de pe picioare, braţe, axilă. Este îmbogǎţită cu Extract de Boswellia Serrata ce are proprietǎţi dezinfectante, antiseptice, antiiritante şi antiinflamatoare.
  • Acțiune Rapidă
  • Îndepǎrtare sub duş

  Mod de utilizare:

  Înainte de duş aplicaţi crema în strat uniform şi suficient de gros, astfel încât să acopere părul ce trebuie îndepǎrtat.
  • Crema se lasă să acţioneze 3-8 minute, în funcţie de grosimea firului de pǎr, cu posibilitatea de prelungire până la 10-12 minute dacă părul nu s-a distrus.
  • Crema se îndepărtează sub duş cu un burete sau cu o mănuşă de baie, spălând suprafaţa cu apă călduţă din abundenţă, fără săpun.
  • După folosire, se recomandă să aşteptaţi 24 de ore înainte de aplicarea unui parfum, antiperspirant, produs pentru bronzat sau care conţine alcool.
  Precauţii:
  Înainte de a folosi produsul pentru prima dată se recomandă realizarea unui test de sensibilitate. Se aplică crema pe o porţiune mică a pielii ce urmează a fi depilată. Dacă, timp de 24 de ore de la aplicare, nu apar reacţii de iritare, se poate folosi produsul. Dacă apar iritaţii sau senzaţii de usturime în timpul utilizării, îndepărtaţi crema imediat şi clătiţi cu apă din abundenţă.
  Nu se aplică pe pielea iritată, rănită, arsă de soare, inflamată! Nu aplicați crema pe față, scalp, sân, zona genitală și perianală!
  Conține Tioglicolat şi substanţe alcaline! Respectați instrucțiunile de utilizare!

15 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Farmec Crema depilatoare actiune rapida Men x 150ml

Farmec Crema depilatoare actiune rapida Men x 150ml

Crema depilatoare pentru barbati