OTC
Vagostabyl x 40 drajeuri

Vagostabyl x 40 drajeuri

3583313424338
In stoc
48,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Vagostabyl este o asociere de extracte de plante (paducel si roinita cu efect sedativ), saruri de magneziu si de calciu (diminueaza hiperexcitabilitatea neuromusculara).

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Prospect: Link ANM

Indicatii:

Vagostabyl este o asociere de extracte de plante (paducel si roinita cu efect sedativ), saruri de magneziu si de calciu (diminueaza hiperexcitabilitatea neuromusculara).

Vagostabyl este utilizat la adulti si adolescenti pentru;
-tratamentul hiperexcitabilitatii cardiace (de exemplu in caz de percepere exagerata a batailor inimii-palpitatii), in absenta oricarei boli cardiace diagnosticate;
-tratamentul simpomatic al starilor de agitatie psihica la adulti si adolescenti,in special in cazurile de tulburari usoare ale somnului.

Nu utilizati Vagostabyl
-daca sunteti alergic (hipersensibil) la paducel, roinita, lactat de calciu pentahidrat, tiosulfat de magneziu sau la oricare dintre celelalte componente ale medicamentului.

Utilizarea altor medicamente
Va rugam sa spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca luati sau ati luat recent orice alte medicamente, inclusiv dintre cele eliberate fara prescriptie medicala.
Extractul din frunza si floare de paducel poate potenta efectul glicozidelor cardiace.De aceea,la pacientii la care se administreaza acest extract concomitent cu glicozide cardiace(de exemplu digoxina)doza acestora trebuie ajustata. Acest extract are o actiune similara cu medicamentele antiaritmice de clasa III (de exemplu amiodarona,sotalol), utilizarea concomitenta a acestora nefiind recomandata. Medicamentele care actioneaza similar,de exemplu cisaprida, pot interactiona cu extractul din frunza si floare de paducel;de aceea nu este recomandata administrarea concomitenta a acestora.

Sarcina si alaptarea
Adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului penttru recomandari inainte de a lua orice medicament.In absenta datelor suficiente,nu se recomanda utilizarea Vagostabyl in timpul sarcinii (in special in primul trimestru) si alaptarii.

Administrare
Adulti - doza recomandata in caz de hiperexcitabilitate cardiaca este de 2 drajeuri Vagostabyl de 1-3 ori pe zi, inainte de masa. Pentru tratamentul tulburarilor usoare ale somnului, doza recomandata este de 2 drajeuri Vagostabyl la masa de seara si 2 drajeuri inainte de culcare.

Adolescenti - pentru tratamentul tulburarilor usoare ale somnului,doza recomandata este de 1 drajeu Vagostabyl la masa de seara si 1 drajeu inainte de culcare.

Vagostabyl drajeuri nu este recomandat pentru utilizare in timpul sarcinii,alaptarii sau la copii cu varsta sub 12 ani.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte