Tiroidin x 30 cps Mărește

Tiroidin x 30 cps

Acest supliment alimentar este destinat persoanelor care suferă de hipotiroidism, acuzând o funcţionare deficitară a glandei tiroide.

DOAR LA COMANDA

More details

Produsele conțin TVA.
Pentru comenzi mai mari de 250 RON livrarea este gratuită!
Comandă telefonic:
0746 156 833 / 0332 102 582

17,75 lei (inclusiv TVA)

Informații

Mod de prezentare
 
30 capsule gelatinoase tari / cutie
 
Acest supliment alimentar este destinat persoanelor care suferă de hipotiroidism, acuzând o funcţionare deficitară a glandei tiroide. Hormonii tiroidieni coordonează sistemul hormonal al întregului organism.
Secreţia deficitară a glandei tiroide se manifestă prin: oboseală cronică, letargie, depresie, încetineală a mişcărilor, tulburări de memorie; creştere în greutate, constipaţie, toleranţă scăzută faţă de frig; păr, respectiv piele uscată, edem în jurul ochilor, menstruaţie abundentă.
Hormonii tiroidieni sunt sintetizaţi dintr-un aminoacid esenţial denumit L-tirozină şi iod. Lipsa acestora conduce la deficit hormonal. Aportul deficitar din alimentaţie a acestor „materii prime” conduce la un nivel scăzut de hormoni tiroidieni în organism.
Spirulina (Spirulina platensis), prin microelemente, acizi graşi esenţiali şi proteine, stimulează funcţionarea glandei tiroide. Seleniul şi vitamina E sunt antioxidanţi, care protejează tiroida de efectul nociv al radicalilor liberi.
Suplimentarea alimentaţiei zilnice cu o capsulă de TIROIDIN asigură necesarul de nutrienţi pentru buna funcţionare a acestei glande.
 
Administrare
 
Se recomandă consumul a 1-2 capsule/zi, cu un pahar de lichid (apă minerală, suc de fructe), cu o oră înainte de culcare.
 
O CAPSULĂ CONŢINE
 
Spirulină 180,00 mg
L-Tirozină 90,00 mg
Vitamina E (alfa-tocoferol) 45,00 mg
Seleniu (sub formă de selenit de sodiu) 0,15 μg
Iod (sub formă de iodură de potasiu) 0,30 μg
 

30 alte produse în aceeași categorie: