Tiroidin x 30 cps

Parapharm SRL

Acest supliment alimentar este destinat persoanelor care suferă de hipotiroidism, acuzând o funcţionare deficitară a glandei tiroide.

DOAR LA COMANDA

Mai multe detalii

17,00 lei

Adauga la lista dorintelor

 • Mod de prezentare
   
  30 capsule gelatinoase tari / cutie
   
  Acest supliment alimentar este destinat persoanelor care suferă de hipotiroidism, acuzând o funcţionare deficitară a glandei tiroide. Hormonii tiroidieni coordonează sistemul hormonal al întregului organism.
  Secreţia deficitară a glandei tiroide se manifestă prin: oboseală cronică, letargie, depresie, încetineală a mişcărilor, tulburări de memorie; creştere în greutate, constipaţie, toleranţă scăzută faţă de frig; păr, respectiv piele uscată, edem în jurul ochilor, menstruaţie abundentă.
  Hormonii tiroidieni sunt sintetizaţi dintr-un aminoacid esenţial denumit L-tirozină şi iod. Lipsa acestora conduce la deficit hormonal. Aportul deficitar din alimentaţie a acestor „materii prime” conduce la un nivel scăzut de hormoni tiroidieni în organism.
  Spirulina (Spirulina platensis), prin microelemente, acizi graşi esenţiali şi proteine, stimulează funcţionarea glandei tiroide. Seleniul şi vitamina E sunt antioxidanţi, care protejează tiroida de efectul nociv al radicalilor liberi.
  Suplimentarea alimentaţiei zilnice cu o capsulă de TIROIDIN asigură necesarul de nutrienţi pentru buna funcţionare a acestei glande.
   
  Administrare
   
  Se recomandă consumul a 1-2 capsule/zi, cu un pahar de lichid (apă minerală, suc de fructe), cu o oră înainte de culcare.
   
  O CAPSULĂ CONŢINE
   
  Spirulină 180,00 mg
  L-Tirozină 90,00 mg
  Vitamina E (alfa-tocoferol) 45,00 mg
  Seleniu (sub formă de selenit de sodiu) 0,15 μg
  Iod (sub formă de iodură de potasiu) 0,30 μg
   

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Tiroidin x 30 cps

Tiroidin x 30 cps

Acest supliment alimentar este destinat persoanelor care suferă de hipotiroidism, acuzând o funcţionare deficitară a glandei tiroide.

DOAR LA COMANDA