Tumolit x 30cps Mărește

Tumolit x 30cps

TUMOLIT se bazează pe o descoperire ştiinţifică de excepţie, acţionând prin întărirea sistemului specific de autoapărare a organismului împotriva celulelor canceroase

DOAR LA COMANDA

More details

Produsele conțin TVA.
Pentru comenzi mai mari de 250 RON livrarea este gratuită!
Comandă telefonic:
0746 156 833 / 0332 102 582

Informații

Mod de prezentare
 
30 capsule gelatinoase tari / cutie
 
APÃRAȚI-VĂ ORGANISMUL DE CANCER!!! TUMOLIT se bazează pe o descoperire ştiinţifică de excepţie, acţionând prin întărirea sistemului specific de autoapărare a organismului împotriva celulelor canceroase.
În organismul uman apar din când în când celule alterate, care în cazul în care ar prolifera haotic ar duce la apariţia formaţiunilor tumorale. Cercetări ştiinţifice recente au demonstrat existenţa unui sistem de autoapărare specific, care luptă împotriva acestor celule canceroase. Prin cercetări susţinute s-au identificat şi nutrienţii esenţiali ai căror aport zilnic asigură funcţionarea acestui sistem de auotoapărare. Pe baza acestor cercetări s-a alcătuit amestecul de nutrienţi din capsulele de TUMOLIT, menit să stimuleze mecanismul de apărare antitumoral. Acest amestec evidenţiază precoce apariţia celulelor tumorale, declanşând distrugerea lor. Un avantaj apreciabil al capsulei TUMOLIT este că nu conţine substanţe străine organismului uman, deci nu are niciun efect secundar nedorit. TUMOLIT este un produs care, prin efectul său preventiv, intervine în apărarea generală a organismului şi contracarează atacurile permanente ale celulelor tumorale.
Consumul produsului TUMOLIT este recomandat tuturor, dar în special persoanelor la care mecanismul de autoapărare poate fi slăbit datorită unor boli, fumat, consum excesiv de alcool, expunere la radiaţii radioactive, stres, cură de slăbire sau cu antecendente familiale privind apariţia cancerului.
 
Compoziție
 
L-arginină, vitamina C, L-fenilalanină, L-histidină, D,L-metionină, acid malic, L-
triptofan, adenină, L-tirozină, vitamina B6, vitamina B2, biotină, fier, zinc, magneziu, mangan,
cupru, molibden, vanadiu, nichel, bor, fluor, cobalt.
 
Administrare
 
Se recomandă consumul de 1-2 capsule/zi (în funcţie de gravitatea bolii) cu un pahar de lichid (apă minerală), de preferinţă pe stomacul gol, între mesele principale.

30 alte produse în aceeași categorie: