PlantExtrakt Polygemma 12...

PlantExtrakt Polygemma 12 (rinichi-detoxifiere) x 50ml

5944739124253
In stoc
38,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.
Susţine funcţia de detoxifiere a rinichiului

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Susţine funcţia de detoxifiere a rinichiului. 
Combinaţie de extracte gemoterapice din muguri de Frasin, sevă de Mesteacăn şi extract fitoterapic din frunze de Mesteacăn.
Funcţia de detoxifiere a rinichiului este extrem de importantă pentru a filtra din sânge şi a elimina o serie de reziduuri toxice (uree, cloruri, acid uric, creatinină, etc.) şi pentru a elimina apa în exces.
Acţiune principală: diuretică - depurativă, antiseptică, antiinflamatoare, regeneratoare - prin aport de glucoză, fructoză, aminoacizi, vitamina C şi o serie întreagă de săruri minerale de: calciu, fosfor, magneziu, mangan, zinc, sodiu şi fier.
Preparatul are şi efect: hipocolesterolemiant.
Mod de administrare: se administrează câte 2 ml de 2 ori pe zi, dimineaţa şi la prânz, înainte de mese, diluaţi în puţină apă - cure de 1-2 luni, repetate la nevoie, realizându-se o detoxifiere preponderant la nivel renal, dar şi la nivel articular.
Se recomandă şi supraponderalilor cu retenţie hidrică şi nivelul colesterolului mărit.
Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte