PlantExtrakt Polygemma 13 ( piele-detoxifiere) x 50 ml

A004775

PlantExtrakt

Susţine curăţarea tenului şi a pielii prin acţiune detoxifiantă

Mai multe detalii

22,50 lei

Adauga la lista dorintelor

 • Combinaţie de extracte gemoterapice din muguri de Platan, sevă de Mesteacăn şi muguri de Nuc.
  Pielea este cel mai mare organ de eliminare a toxinelor, sub forma transpiraţiei. Pielea şi mucoasele sănătoase nu lasă să treacă agenţii microbieni şi virali din mediul exterior, către mediul intern.
  Acţiune principală: dermoprotectoare, antiseptică, regularizantă a secreţiilor pielii, sprijinind procesul natural de detoxifiere cutanată.
  Preparatul are şi efect: antiinfecţios şi cicatrizant la nivelul mucoaselor şi a pielii, efecte benefice în caz de piele inelastică, lipsită de strălucire, în celulită, căderea părului şi în dermatozele de dată recentă.
  Mod de administrare: se administrează câte 2 ml de 2 ori pe zi, dimineaţa şi la prânz, înainte de mese, diluaţi în puţină apă - cure de 1-2 luni, repetate la nevoie, realizându-se o detoxifiere preponderant la nivel cutanat, dar şi la nivel renal.
  Pentru persoanele care au manifestat în ultimul an afecţiuni cutanate, pentru adolescenţi sau pentru persoanele a căror funcţie de detoxifiere cutanată trebuie stimulată, se recomandă cure de 1-2 luni (câte 2 ml de 2 ori pe zi ), cu posibilitatea de repetare la nevoie.
  Pentru întreţinerea sănătăţii pielii şi mucoaselor, este suficientă o cură anuală, de o lună de zile.

30 alte produse in aceeasi categorie:

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

PlantExtrakt Polygemma 13 ( piele-detoxifiere) x 50 ml

PlantExtrakt Polygemma 13 ( piele-detoxifiere) x 50 ml

Susţine curăţarea tenului şi a pielii prin acţiune detoxifiantă