Solaris Merisor x 300 de grame

Solaris Plant

Reduce riscul infectiilor urinare.

Mai multe detalii

11,50 lei

Adauga la lista dorintelor

  •  Merisorul previne aderarea bacteriilor patogene la nivelul diferitelor organe, ajutand la mentinerea sanatatii organismului. Consumul de afine rosii reduce numarul infectiilor.
    Un grup de cercetatori canadieni a demonstrat ca celulele canceroase de la nivelul glandelor mamare prezinta o incidenta mai redusa de a evolua spre tumori, daca se consuma afine rosii. Merisorul contine cantitati mari de antioxidanti. Datorita capacitatii acestora de a neutraliza radicalii liberi din organism, merisorul previne bolile cronice, cum sunt cele cardiovasculare, reumatice sau canceroase.
    Organismul nostru produce el insusi antioxidanti pentru contracararea fenomenelor oxidative, dar nu intotdeauna in cantitati suficiente, mai ales in starile de stres. De aceea este esentiala suplimentarea antioxidantilor, prin dieta.
    Fructele de merisor (afin rosu) contin: tanin, pectine, mirtilina, zaharuri, provitamina A, vitamina C si acizi organici (citric, malic, oxalic, succinic, lactic).
    Merisorul uscat Bio de la Solaris pot fi consumat ca atare ori in amestec cu alte seminte sau nuci, dar si in combinatie cu fulgi de cereale.

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Solaris Merisor x 300 de grame

Solaris Merisor x 300 de grame

Reduce riscul infectiilor urinare.