Dacia Plant Trei Frati Patati...

Dacia Plant Trei Frati Patati tinctura 50 ml

6421930200461
In stoc
10,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Este antialergic, depurativ, expectorant si diuretic.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Tinctura de Trei Frati Patati este o solutie hidroalcoolica obtinuta prin preparare la rece din partile aeriene ale plantei Viola tricolor.Trei-frati-patati face parte din familia Violaceae. In medicina traditionala planta se folosea pentru tratarea alergiilor.

Contribuie: 

INTERN la:
- reducerea disconfortului datorat factorilor de natura alergica
- mentinerea sanatatii aparatului respirator
- eliminarea lichidelor retinute in exces in corp
- detoxifierea organismului
EXTERN la:
- reducerea disconfortului care apare la nivelul pielii

Ingrediente:

Apa purificata, alcool etilic 65% vol., trei-frati-patati (Viola tricolor), parti aeriene, 20%. Raport planta/alcool etilic - 1:5 Produsul nu contine conservanti si coloranti artificiali.

Administrare:

INTERN:
Adulti si tineri peste 15 ani: cate o lingurita de tinctura diluata in 100ml de apa (jumatate de pahar) de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol.
Copii 7-14 ani: cate 10-30 picaturi de tinctura diluate in 100ml apa sau ceai (jumatate de pahar) de 3 ori pe zi, pe stomacul gol.
EXTERN:
Pentru reducerea disconfortului care apare la nivelul pielii se fac badijonari locale cu tinctura sau cu solutia diluata (obtinuta prin adaugarea unei lingurite de tinctura la 100ml de apa), in functie de sensibilitatea acesteia.

Contraindicatii si precautii:

Din cauza continutului de alcool nu se recomanda administrarea in: hepatite virale, toxice si metabolice, steatoza hepatica, ciroza hepatica, sarcina si alaptare.
Alergie la trei-frati-patati, tratamente care nu permit consumul de alcool.Se administreaza cu prudenta la persoanele cu gastrita hiperacida si ulcer gastric si duodenal (datorita continutului in alcool, poate creste aciditatea gastrica).

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte