FARES Distonoplant forte N171 60 capsule

FARES Distonoplant forte N171 60 capsule

5941141011607
Stoc epuizat
60,00 lei
cu TVA

Arii de acțiune: Calm și relaxare


Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Ajută la menţinerea echilibrului psiho-emoţional.

Recomandari:

  • Anxiolitic
  • Adaptogen (creşte capacitatea organismului
  • de a se adapta la stres și suprasolicitări)
  • Calmant
  • Crește calitatea somnului.

Distonoplant Forte se adresează pacienților ce prezintă tulburări depresive ușoare, medii, stări anxioase și distonie neurovegetativă care nu au avut anterior tratament clasic anxiolitic, antidepresiv (pacienti nou diagnosticati).

Produsul este o soluție si pentru persoanele cu intoleranta la tratamentul alopat.

Eficiență confirmată clinic de la primele administrări.

La evaluarea DISTONOPLANT FORTE, s-a obținut o ameliorare semnificativă a stărilor depresiv/anxioase în 100% cazuri și remisia stărilor de agitație și iritabilitate în 85% cazuri.

Efect adaptogen intens – contine 3 plante bine studiate și recunoscute pentru acest efect (Rodhiola, Ashwagandha, Convolvulus).

Are in plus efect nootropic (tonic nervos, îmbunătățește memoria, neuroprotector) și protector cardiovascular.

Nu provoacă dependență.

Nu influențează conducerea autovehiculelor.

Nu provoacă somnolență pe timpul zilei.

Sigur pentru administrarea pe termen lung.

Ingrediente:

  • O capsulă conține:
    Vinariță 114 mg
    Extract uscat de Rhodiola rosea standardizat în min. 3% rosavină și salidrozidă 76 mg
    Extract uscat de rădăcină de ashwagandha (Withaniae somniferae radix) standardizat în 5% withanaloide 76 mg
    Convolvulus prostratus 57 mg
    Passiflora (Passiflorae herba) 49,4 mg
    Elei esenţial de Lemon verbena (Lippiae citriodorae aetheroleum) 3,8 mg
    Ulei esenţial de frunze de portocal amar (Aurantii amari folii aetheroleum) 3,8 mg
    Învelişul capsulei este pe bază de gelatină animală.

Vinarița a fost utilizată în medicina populară:

  •  ca sedativ şi hipnotic
  •  întărirea sistemului nervos şi funcţiei cardiace
  •  tratarea neliniştii, agitaţiei, isteriei, insomniei.

Studii recente au demonstrat că extractul de vinariţă produce scăderea activităţii locomotorie, datorită acţiunii sedative SNC.

Vinarița este o plantă cu aromă suavă, nativă în Europa, nordul Africii şi Asia, care creşte în locuri umbroase, prin pădurile de fag sau brad, în mai toate regiunile Globului. În trecut era utilizată pentru purificarea sângelui şi ca aromatizantă pentru produsele culinare. Extractul din planta proaspătă, în doze mici, era considerat răcoritor. Acum este mai cunoscută pentru efectul ei de liniştire a stărilor de agitaţie nervoasă, ca ajutor în reducerea stărilor de surescitare şi stres şi pentru îmbunătăţirea calităţii somnului.

Seminţele de schinduf au capacitatea de a:

  •  modifica ritmul circadian al comportamentului alimentar
  •  creşte apetitul
  •  calma stările agitate asociate tulburărilor digestive
  •  conţin o saponină steroidică: diosgenină, care exercită efecte anxiolitice (prin influenţarea interleukinei IL-2 din creier) şi alcaloidul, trigonelină cu acţiune neuroprotectoare şi sedative.

Schinduful, plantă din familia leguminoaselor, este una dintre cele mai vechi plante folosite. A fost pomenită în Papirus Ebers şi în scrierile lui Hipocrate, şi mult respectată atât de chinezii, cât şi de arabii, grecii şi romanii din Antichitate. Acum este folosită în special în bucătărie, ca şi condiment, sau încolțită, ca verdeață picantă, în salate.

Seminţele de schinduf sunt nutritive şi sunt folosite tradiţional pentru stimularea apetitului, pentru efectul lor tonic în stările de slăbiciune şi pentru reducerea disconfortului la nivel digestiv.

Studiile confirma că extractul de Salvia sclarea:

  • este un antidepresiv natural, cu acţiune asemănătoare imipraminei, prin modulara căii dopaminergice şi neuroprotector;
  • previne distrugerea ADN-ului de radicalii liberi, fiind un candidat natural pentru tratarea bolilor neurodegenerative;
  • contribuie la efectul euforic, anxiolitic şi imbunătăţeşte starea de spirit, datorită acetatului de linalil. Acesta determină o acţiune sedativă prin intermediul receptorilor olfactivi, dar şi direct la nivelul SNC, prin influenţarea receptorilor GABAA.

Şerlai este o plantă aromatică din familia Lamiaceae, folosită în tradiţia veche pentru curăţarea ochilor, fapt în legătură directă cu denumirea sa derivată din latinescul „clarus”. Ea conţine un ulei esenţial bogat în linalool şi acetat de linalil, care îi conferă proprietăţi balsamice, aperitive, tonice generale, de susţinere a funcţiilor stomacului, de reducere a disconfortului digestiv şi de liniştire în stările de iritare nervoasă şi descărcări emoţionale.

Mod de utilizare:

Adulți și copii peste 6 ani: Se începe administrarea cu câte 1 capsulă de 3 ori pe zi, în primele 20 de zile, apoi se continuă cu câte o capsulă de 2 ori pe zi.

Durata curei: 3 - 6 luni. Cura se poate repeta după o pauză de o lună.

Atenționări:

Nu se recomandă copiilor sub 6 ani (efectele asupra copiilor sunt insuficient studiate) şi în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Sarcină și alătare:

Nu se recomandă femeilor însărcinate datorită unor posibile efecte de stimulare a contracţiilor uterine.

Nu se recomandă mamelor care alăptează datorită faptului că substanţele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul acestuia.

Efecte secundare și interacțiuni:

La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

Administrat concomitent cu sedativele barbiturice poate potența efectul acestora.

Poate reduce efectele unor anumite medicamente imunosupresoare (glucocorticoizi, azatioprină, tacrolimus).

Asocieri recomandate:

Pentru îmbunătăţirea stării mentale și a rezistenţei la stres, produsul se poate asocia cu capsulele Magneziu+B6 natural F178, capsule B complex vitamine naturale F172, cu ceai Antistres N160 sau ceai Distonoplant N133

Precautii:

Nu se recomandă copiilor sub 16 ani (efectele asupra copiilor sunt insuficient studiate) şi în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Nu se recomandă femeilor însărcinate.

Mamele care alăptează pot lua câte o capsulă de 2-3 ori pe zi timp de 2 săptămâni. Cura se poate repeta după o pauză de 2 săptămâni.

La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte