Gerovital H3 Derma+ Sun Fluid Protectie solara SPF 20 x 150ml

Farmec România

Pentru fototipuri inchise de piele nebronzata sau piele deja bronzata

Mai multe detalii

Adauga la lista dorintelor

 • Loţiunea asigură o protecție medie împotriva efectelor nocive ale radiațiilor ultraviolete: arsuri, deshidratare avansată, pete pigmentare, îmbătrânire prematură a pielii.
  Conține filtre solare și emolienți naturali care protejează și regenerează. Uleiul natural ecocertificat Inca Omega, bogat în acizi grași esențiali omega 3-6-9 și tocoferoli naturali, contracarează acțiunea distructivă a radicalilor liberi formați sub influența radiațiilor solare, protejează ADN-ul și membranele celulare, revitalizează pielea. Are o formulare lejeră, tip loțiune, ușor de aplicat, cu capacitate bună de repartizare pe piele, plăcută, rezistentă la apă. Nu conţine conservanți, ulei de parafină și oxibenzonă.

  Respectă recomandările UE de protecţie împotriva efectelor negative ale radiaţiilor UVA/UVB.
  Mod de utilizare:
   
  Aplicaţi prin pulverizare pe toată suprafaţa corpului expusă radiaţiilor solare.
  Produsele cu factor de protecţie solarǎ (FPS) se aleg în funcţie de tipul de piele. Aplicaţi produsul pe pielea curatǎ şi uscatǎ cu 15-30 de minute înainte de expunerea la soare, în mod uniform.
   
  • Evitaţi contactul cu ochii.
  • Reaplicaţi frecvent (mai ales după baie, în caz de transpiraţie, ȋnot sau după ştergerea cu prosopul) chiar dacǎ este timp înnorat.
  • Nu expuneţi la soare sugarii şi copiii mici.
  • Evitaţi expunerea la soare între orele 11-15. Nu rămâneţi prea mult la soare chiar dacă folosiţi un produs de protecţie solară; supra-expunerea este o ameninţare gravă pentru sănătate.
  • Folosiţi protecţie vestimentară (pălărie, ochelari de soare, tricou). Pentru a obţine protecţia indicatǎ de SPF, trebuie aplicatǎ o cantitate de 2 mg/cm², ceea ce înseamnǎ cam 36 grame (6 linguriţe pline) de produs pentru corpul unui adult. Atenţie: reducerea cantitǎţii va reduce nivelul de protecţie în mod semnificativ.
   
  Produs hipoalergenic. Previne apariţia petelor şi a ridurilor. Fără parabeni, coloranţi, conservanţi, oxibenzonă.

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Gerovital H3 Derma+ Sun Fluid Protectie solara SPF 20 x 150ml

Gerovital H3 Derma+ Sun Fluid Protectie solara SPF 20 x 150ml

Pentru fototipuri inchise de piele nebronzata sau piele deja bronzata