OTC
Coldrex Junior 16 comprimate filmate

Coldrex Junior 16 comprimate filmate

6421783091285
In stoc
28,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Coldrex Junior Hotrem este un medicament impotriva racelii si gripei care contine trei substante active: Paracetamol, Clorhidrat de Fenilefrina, Vitamina C.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Prospect: Link ANM

Indicatii: Farmacia Silva va recomanda produsul Coldrex Junior comprimate.


Coldrex Junior este un medicament impotriva racelii si a gripei care contine 3 substante active:

- Paracetamolul: amelioreaza durerea si reduce temperature corporala in conditii de febra

- Clorhidratul de fenilefrina: un decongestive simpatomimetic care desfunda nasul si sinusurile, ajutandu-va sa respitati mai usor

- Acidul ascorbic (Vitamina C): este o substanta uzuala introdusa in medicamentele indicate pentru raceala si gripa; ajuta la inlocuirea pierderilor de vitamina C.

 Coldrex Junior Hotrem este un medicament impotriva racelii si gripei care contine trei substante active: Paracetamol, Clorhidrat de Fenilefrina, Vitamina C.

Coldrex Junior Hotrem asigura copilului dvs. ameliorarea rapida si eficienta a simptomelor de raceala si gripa inclusive:

- febra si cefalee

- frison

- nas infundat

- dureri de cap, dureri in gat, dureri sinusale.

Doze si mod de administrare. Copii cu varsta intre 6 si 12 ani: continutul unui plic se dizolva intr-o cana cu apa calda sau fierbinte. Se indulceste cu zahar sau miere la nevoie. Doza se poate repeat la intervale de 4 ore, fara a depasi 6 plicuri pe zi. Daca simptomele de raceala persista mai mult de 3 zile, adresati-va medicului. Nu produce somnolenta.

Nu depasiti dozele recomandate! Nu se administreaza copiilor cu varsta sub 6 ani!

Precautii. In cazul administrarii altor medicamente (metroclopramid, domperidon, colestiramina) consultati medicul inainte de a lua Coldrex HotRem Junior.

Reactii adverse. Efectele secundare ale paracetamolului sunt rare. Pot sa apara reactii alergice, de exemplu eruptii cutanate. Fenilefrina poate sa produca greturi, cefalee, mici cresteri ale tensiunii arteriale si foarte rar palpitatii. Aceste efecte sunt trecatoare. Consultati medicul in cazul oricaror efecte deosebite. Nu lasati medicamentul la indemana copiilor.

 Cantitate: 16 comprimate filmate

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte