FARES Biomicin A14 x 15 capsule moi

FARES Biomicin A14 x 15 capsule moi

A004822
In stoc
26,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.
Contribuie la eliminarea microorganismelor potențial patogene din tractul respirator, digestiv, urinar și de la nivelul pielii

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

INGREDIENTE/CAPSULĂ:
-ulei de floarea soarelui
-ulei esenţial de arbore de ceai (Melaleuca alternifolia aetheroleum)
-ulei esenţial de cuişoare (Caryophylli floris aetheroleum).
Uleiul esenţial de arbore de ceai se extrage din frunzele unui arbore din genul Melaleuca, nativ din Australia. În timpul celui de-al doilea Război Mondial a fost inclus în trusele militare de prim-ajutor pentru trupele care luptau în zonele tropicale. Uleiul esenţial de ti-tree prin compo-nentele sale (1,8-cineol, terpinen-4-ol, a-terpineol) contribuie la eliminarea microorganismelor potenţial patogene atât de la nivelul pielii cât şi a mucoaselor.
Uleiul esenţial de cuişoare este mult utilizat datorită eugenolului din compoziţia sa, care contribuie la eliminarea microorganismelor potenţial patogene, fiind recunoscut și pentru capacitatea sa de reducere a iritațiilor și a disconfortului de la nivelul gurii, gingiilor și dinților.
De asemenea, are efect antibacterian cu spectru larg (pe bacterii gram pozitive şi gram negative), antiviral, antifungic, antihelmintic, antiinflamator, antispastic, carminativ, stimulent general, anti-nevralgic, anestezic local, anticoagulant.
BENEFICII ALE UTILIZĂRII:
-contribuie la eliminarea microorganis-melor potențial patogene din tractul respirator, digestiv, urinar și de la nivelul pielii
-ajută fluidificarea şi eliminarea secreţiilor mucoaselor tractului respirator.
ATENŢIONĂRI:
Nu se recomandă în caz de ulcer gastro-duodenal activ, gastrită acută, femeilor însărcinate, mamelor care alăptează şi copiilor sub 7 ani.
Evitaţi supradozarea sau abuzul.
MOD DE ADMINISTRARE:
Copii 7-14 ani: 1 capsulă de 2 ori pe zi, la o oră după masă.
Copii peste 14 ani şi adulţi: 1 capsulă de 3 ori pe zi, la o oră după masă. La nevoie se pot administra 4 capsule pe zi.
Durata unei cure este de 10-30 zile. Administrarea se poate relua după o pauză de 2 săptămâni.
ASOCIERI RECOMANDATE:
Pentru eliminarea disconfortului respirator capsulele Biomicin-A14 se pot asocia cu capsulele Biosept-A5, sau cu tinctura Biosept-A4, sau cu produsele din trusa Hapciu, sirop Plantusin-R8,R9, sau sirop Plantusin Forte-R25, R18, ceai Plantusin-R1, sau ceai Uşurarea respiraţiei-R17 sau ceai P-pulmonar-R14.
Pentru eliminarea disconfortului la urinare capsulele Biomicin-A14 se pot asocia cu capsule Diurosept-U68 şi ceai Diurosept-U60/U62, sau tinctură Diurosept-U69, sau capsule Biosept-A5. Dacă este nevoie de o cură de lungă durată recomandăm administrarea capsulelor Biomicin-A14 timp de două săptămâni, apoi a capsulelor Biosept-A5 timp de o lună, urmate de o cură de întreţinere de trei luni cu capsule Diurosept-U63. La acestea recomandăm asocierea ceaiului Diurosept-U60/U62, pe tot parcursul curei.
Pentru eliminarea microorganismelor potențial patogene de la nivelui pielii și a gingiilor recomandăm administrarea capsulelor Biomicin-A14, 3 capsule pe zi, timp de 5 zile, iar extern se aplică local soluţia Biomicin-A2, de 5-6 ori pe zi.
Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte