Daleron C x 10 plicuri

KRKA DD Slovenia

Scaderea febrei care acompaniaza variate infectii bacteriene si virale, ameliorarea durerilor musculare si articulare din raceala si gripa

Mai multe detalii

12,00 lei

Adauga la lista dorintelor

 • Forma de prezentare si compozitie:
  Granule pentru suspensie orala; 5 g granule contin 500 mg paracetamol si 20 mg acid ascorbic; ct. x 10 plicuri

  Indicatii:
  Scaderea febrei care acompaniaza variate infectii bacteriene si virale, ameliorarea durerilor musculare si articulare din raceala si gripa, ameliorarea durerilor usoare si moderate de origine neinflamatorie (cefalee, dureri dentare), in special la pacientii cu afectiuni gastrice, ameliorarea durerilor consecutive traumatismelor si procedurilor medicale.

  Dozare si mod de administrare:
  Adultii si copiii peste 12 ani: 1 plic de granule, de 4-6 ori/zi. Intervalul dintre doze va fi de cel putin 4 ore. Nu se recomanda adm. a mai mult de 8 plicuri in 24 ore. Goliti continutul unui plic intr-un pahar, turnati peste granule 150 ml apa calda sau ceai, amestecati si beti continutul cat timp este cald.

  Contraindicatii
  Hipersensibilitate la paracetamol, acid ascorbic, sau oricare dintre ingredientii medicamentului, sau disfunctii severe renale si hepatice.

  Atentionari:
  In IR sau IH usoara-moderata, se adm. numai sub supraveghere medicala. Nu se recomanda administrarea impreuna cu alte medicamente ce contin paracetamol. Se va evita consumul de alcool in timpul tratamentului. Durata tratamentului nu va depasi 5 zile, decat la indicatia medicului. Se recomanda prudenta la administrare la pacientii debilitati, slabiti, precum si la alcoolici. Nu se recomanda diabeticilor, deoarece contine zaharoza. Nu se va asocia cu antiepileptice, barbiturice, rifampicina si cloramfenicol.

  Reactii adverse:
  Ocazional pot aparea greata si reactii cutanate de hipersensibilizare (rash, urticarie, prurit).

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Daleron C x 10 plicuri

Daleron C x 10 plicuri

Scaderea febrei care acompaniaza variate infectii bacteriene si virale, ameliorarea durerilor musculare si articulare din raceala si gripa