Fillerina 12HA Densifying  Filler -...

Fillerina 12HA Densifying Filler - Tratament dermato-cosmetic cu efect de umplere Grad 4

8051417823159
Stoc epuizat
422,00 lei
cu TVA

Tratament intensiv cu efect de umplere.


Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Descriere: Fillerina 12HA Densifying-Filler este un tratament dermato-cosmetic pentru utilizare acasă. Formula Fillerina Gel asociază 12 tipuri diferite de molecule de acid hialuronic cu mase moleculare diferite pentru o umplere adaptată diferitelor straturi ale pielii, 3 molecule de colagen care stimulează creșterea densității matricei extracelulare și îmbunătățește efectul de umplere în sinergie cu moleculele de acid hialuronic și 2 molecule de elastină care refac elasticitatea și plasticitatea pielii.

Indicații: Riduri profunde și riduri de expresie. Riduri de bătrânețe cu microrelief vizibil, marcat și neuniform. Depresiune evidentă și reducerea în volum a țesuturilor. Ten cu grosime, densitate și plasticitate reduse. Semne vizibile de lăsare a tenului. Pentru redarea volumului pomeților și buzelor.

Instrucțiuni de utilizare: Fillerina 12HA Densifying-Filler Tratament Dermato-Cosmetic Intensiv va fi folosit în fiecare zi timp de 14 zile, dimineața sau seara, în funcție de nevoile și obiceiurile individuale, prin aplicarea a 2 ml de Gel Densifying-Filler (Fillerina 1) pe riduri, pe microrelieful cel mai marcat și pe zonele care necesită hidratare deosebită (pomeți, buze). Pentru îmbunătățirea acțiunii Fillerina, este recomandat aplicați produsul pe tenul curat, fără sebum și impurități. Aplicarea se va face cu un aplicator special, care permite administrarea a două cantități separate de 1 ml de produs (în total 2 ml pe aplicare) și eliberarea lui pe zonele dorite. Gelul Densifying-Filler trebuie lăsat acționeze 10 minute pentru ca ingredientele active umplezonele pe care a fost aplicat. Cu ajutorul palmei sau al degetelor, tapotați produsul rămas pentru a finaliza aplicarea. Nu faceți masaje sau mișcări rotative pentru a evita formarea unor reziduuri de suprafață. Orice senzație de tensiune pe piele se datorează acțiunii produsului. Apoi aplicați Crema nutritivă (Fillerina 2) care oferă o cantitate suficientă de substanțe hidratante și hrănitoare și permite completarea efectului filler-ului cu maximum de confort pentru pielea feței și gâtului. Extrageți 1-2 ml de cremă, după caz și aplicați-o pe întreaga față și pe gât. Pentru a facilita acțiunea produsului, este recomandat beți două pahare cu apă înainte de aplicarea Gelului Fillerina.

Instrucțiuni pentru deschidere: Fillerina 1 și Fillerina 2 sunt sigilate cu sigilii speciale din metal cu sistem de deschidere din plastic. Latura de deschidere este marcată cu două săgeți: ridicați discul din plastic urmând săgețile și trageți ușor în sus, apoi în lateral până scoateți sigiliul din metal. Scoateți capacul din cauciuc și aruncați-l la gunoi, apoi extrageți produsul dorit. După deschidere, închideți sticluța cu ajutorul căpăcelului din plastic pe care îl găsiți în cutie.

Prezentare:

O cutie  Fillerina 12HA Densifying Filler conține:

14 doze (2 ml) Gel de umplere (Fillerina 1)

14 doze (2 ml) Cremă nutritivă (Fillerina 2)

2 aplicatoare de precizie.

Detalii ale produsului

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte