Vitella Ictamo 30g Mărește

Vitella Ictamo 30g

Pasta reparatoare pentru zone de piele cu probleme

 

More details

Produsele conțin TVA.
Pentru comenzi mai mari de 250 RON livrarea este gratuită!
Comandă telefonic:
0746 156 833 / 0332 102 582

20,00 lei (inclusiv TVA)

Informații

Se utilizează pe zonele cu piele inflamată, iritată sau deteriorată, inclusiv zonele pe care nu se pot aplica creme sau emoliente. Este destinată persoanelor cu piele uscată şi atopică, care în faza acută prezintă vezicule, fisuri şi mâncărimi. Ajută la vindecarea acneei, dermatitei seboreice, dermatitei periorale, psoriazisului şi a anumitor infecţii fungice, în special pe faţa. Vitella Ictamo se recomandă pentru îngrijirea zilnică şi de durată a pielii copiilor pentru că nu conţine conservanţi, parabeni, coloranţi sau parfum.

Actiune:

Substanţele active sunt ihtiolul alb (3%) şi oxidul de zinc (10%). Acesta ajută la calmarea si regenerarea pielii. Ihtiolul alb are efect antiinflamator, antibacterian, opreşte inmulţirea fungilor, ajută la îndepărtarea crustelor şi îmbunătăţeşte circulaţia sângelui. Oxidul de zinc are un efect calmant şi ajută la regenerarea pielii. Pentru că Vitella Ictamo poate usca pielea, este bine sa fie folosită împreună cu Vitella Extreme aplicate alternativ de câteva ori pe zi.

Utilizare:

Se aplică pe zonele iritate de 3-4 ori pe zi. A se utiliza mai multe săptămâni în funcţie de necesităţi (8-10 saptamani).

30 alte produse în aceeași categorie: