Q4U Crema pentru masaj x 500ml TIS

Q4U Crema pentru masaj x 500ml TIS

6422068000756
In stoc
45,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Crema pentru masaj cu extracte naturale din plante.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Cremă cu o consistenţă densă, specifică pentru un masaj prelungit. Este onctuoasă, negrasă, intră în piele imediat, favorizând masajul. Are efect hidratant și de stimulare a microcirculaţiei, datorită asocierii de extracte vegetale (lemn dulce, iederă) şi uleiuri din plante (seminţe de struguri, germeni de grâu). Recomandată pentru masajul profesional și pentru reducerea celulitei, prin drenaj mecanic.

Principii active: extracte și uleiuri naturale (lemn dulce, iederă, sâmburi de struguri, germeni de grâu).

Extractul de lemn dulce are efect tonic și antiinflamator, ajută la regenerarea şi întărirea pereţilor vasculari.

Extractul de iederă prezintă proprietăţi antiseptice şi antialergice; este recomandat în edeme, ajutând la eliminarea surplusului de apă din organism.

Uleiul din germeni de grâu are acţiune emolientă şi cicatrizantă, stimulând procesele de epitelizare, datorită conţinutului ridicat de vitamina E şi caroteni (provitamina A).

Uleiul din sâmburi de struguri are un conţinut bogat în acizi graşi esenţiali (AGE) şi vitamine liposolubile; în plus, uleiurile vegetale îmbunătăţesc calitatea de întindere pe piele, precum şi de penetrare.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte