Bio-Oil ulei pentru ingrijirea pielii

Bio-Oil ulei pentru ingrijirea pielii

6001159111597
In stoc
75,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Un produs de ingrijire a pielii creat pentru a contribui la imbunatatirea aspectului cicatricelor, vergeturilor si nuantei neuniforme a pielii.

 

Ambalaj
  • 200 ml
  • 125 ml
  • 60 ml

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Descriere
Bio‑Oil este un produs de îngrijire a pielii specializat, creat pentru a contribui la îmbunătăţirea aspectului cicatricelor, vergeturilor şi nuanţei neuniforme a pielii. Este de asemenea foarte eficient si pentru îngrijirea pielii îmbătrânite şi deshidratate. Bio‑Oil a castigat 194 numeroase premii si a devenit cel mai bine vandut produs pentru tratarea vergeturilor, in toate 18 tarile in care s-a lansat incepand cu anul 2002.

Formula
Formula Bio‑Oil este o combinatie de extracte din plante si vitamine cu baza de ulei. Conţine ingredientul revoluţionar PurCellin Oil™, care reduce consistența formulei. Acesta face ca Bio‑Oil să fie absorbit cu uşurinţă şi asigură absorbtia ingredientelor naturale benefice pentru piele.

Ingrediente
Extracte
Calendula Officinalis Flower Extract (Ulei de Galbenele) Lavandula Angustifolia Oil (Ulei de Lavanda) Rosmarinus Officinalis Leaf Oil (Ulei de Rozmarin) Anthemis Nobilis Flower Oil (Ulei de Musetel) 
Vitamine
Retinyl Palmitate (Vitamina A), Tocopheryl Acetate (Vitamina E)
Baza Ulei
Paraffinum Liquidum, Triisononanoin, Cetearyl Ethylhexanoate, Isopropyl Myristate, Glycine Soja Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, BHT, Bisabolol 
Parfum (Trandafir)
Alpha-Isomethyl Ionone, Amyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Farnesol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Linalool 
Culoare
Portocaliu: CI 26100 (Red 17) 

Productie
Bio‑Oil este fabricat in concordanta cu GMP, Conform reglementarilor Organizatiei Mondiale pentru Sanatate. A fost testata atat autenticitatea ingredientelor cat si posibila contaminare microbiologica anterioara productiei. Din fiecare lot produs se trimite o mostra catre laborator, unde este pastrata si monitorizata pe o perioada de 5 ani. 
Ambalajele Bio‑Oil sunt reciclabile si toate materialele din hartie sunt certificate si sunt in concordanta cu practicile sustanabile de gestionare a materialelor.
Nu sunt emise gaze periculoase, deseuri sau apa contaminata in procesul de productie Bio‑Oil.

Mod de utilizare
Cicatrici
Cicatricile fac parte din procesul de vindecare al unei rani si se formeaza ca urmare a unei supra-productii de colagen in zona afectata. O data cu trecerea timpului, cicatricile se mai pot schimba, dar raman ca semne permanente. Bio‑Oil este astfel conceput pentru a imbunatati aspectul cicatricilor, dar nu le poate indeparta.
Aplicati Bio‑Oil pe cicatrice de 2 ori pe zi, masand usor printr-o miscare circulara si folositi minim 3 luni. Pentru cicatricile noi, nu aplicati Bio‑Oil decat dupa ce rana este complet vindecata. Nu folositi pe pielea cu leziuni.
Rezultatele pot varia de la o persoana la alta.
 

Vergeturi
In perioadele de schimbare rapida a greutatii pielea se sparge si se formeaza vergeturile. Acestea sunt vizibile la suprafata pielii.
Probabilitatea de a dezvolta vergeturi poate varia in functie de tipul de piele, rasa, varsta, dieta si nivelul de hidratare al pielii. Cei mai predispusi la formarea vergeturilor sunt femeile insarcinate, cei care practica culturism, adolescentii si in general, acele persoane care intr-o perioada scurta cresc mult in greutate.
Vergeturile au natura permanenta si chiar daca Bio‑Oil este formulat astfel incat sa imbunatateasca aspectul acestora, nu le poate indeparta definitiv.
Aplicati Bio‑Oil pe zonele afectate de vergeturi de 2 ori pe zi, masand usor printr-o miscare circulara, timp de cel putin 3 luni. In timpul sarcinii, ar trebui sa aplicati Bio‑Oil de la inceputul celui de-al doilea trimestru si in special in zonele predispuse aparitiei vergeturilor, cum ar fi abdomenul, sanii, partea inferioara a spatelui si partea superioara a coapselor.
Rezultatele pot varia de la o persoana la alta.
 

Nuanta neuniforma a pielii
Aspectul neuniform al pielii apare ca urmare a productiei insuficiente de melanina din organism. Acest lucru poate fi declansat de cauze externe, cum ar fi expunerea indelungata la soare sau folosirea unor produse de albire a pielii de slaba calitate ; sau de cauze interne, cum ar fi fluctuatiile hormonale din timpul sarcinii, menopauza sau folosirea contraceptivelor. Bio‑Oil ajuta la imbunatatirea aspectului nuantei neuniforme a tenului.
Aplicati Bio‑Oil de 2 ori pe zi pentru o perioada de minim 3 luni. Bio‑Oil nu contine factor de protectie solara. Daca folositi un produs de protectie solara, aplicati Bio‑Oil abia dupa ce acesta s-a absorbit complet in piele.
Rezultatele pot varia de la o persoana la alta. 

Pielea imbatranita
Ridurile apar in mare parte din cauza scaderii productiei de colagen si elastina din piele. Bio‑Oil contine numeroase ingrediente care ajuta la mentinerea fermitatii pielii. Aceasta devine matasoasa, hidratata si supla, prevenind astfel aparitia ridurilor. Bio‑Oil hidrateaza pielea in profunzime, si imbunatateste textura si aspectul ridurilor fine dar si a celor profunde. 
Aplicati Bio‑Oil de 2 ori pe zi pe zonele afectate de riduri. Rezultatele pot varia de la o persoana la alta.

Pielea deshidratata
La suprafata pielii se afla o pelicula invizibila de ulei care actioneaza ca bariera protectoare, mentinand nivelul optim de hidratare. Intr-un climat foarte uscat, acest strat lipidic nu este suficient si se pierde prea multa prin piele. Dusurile si baile zilnice pot agrava acest proces indepartand stratul lipidic din cauza efectului astringent al apei si al sapunului. Bio‑Oil suplimenteaza stratul de ulei natural al pielii, ajutand la refacerea functiei de mentinere a unui nivel optim de hidratare.
Aplicati Bio‑Oil de 2 ori pe zi pe zonele afectate. Rezultatele pot varia de la o persoana la alta.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte