Ivatherm Aquafil Light Crema...

Ivatherm Aquafil Light Crema hidratanta piele sensibila normala sau mixta 50ml

5943076000558
In stoc
95,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Crema pentru hidratare intensa a pielii sensibile, deshidratate, normale si mixte

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

AQUAFIL LIGHT este crema pentru hidratare intensa a pielii sensibile, deshidratate, normale si mixte. Are o textura lejera si un parfum hipoalergenic, nu contine parabeni. Este special formulata pentru a nu produce alergii. Gama AQUAFIL contine un ingredient inovator, Aquaphyline®, cu efect de hidratare intensa. Pielea devine ferma si elastica, avand un aspect neted si luminos.
MOD DE FOLOSIRE
Se aplica seara si dimineata pe pielea curata. Constituie o excelenta baza de machiaj.
COMPOZITIE SI PROPRIETATI
Aquaphyline®, extras din panselute salbatice (Viola Tricolor), are un puternic efect de hidratare prin doua mecanisme: sinteza aquaporinelor si cresterea cantitatii de acid hialuronic - binecunoscutul "burete molecular" al apei din piele.
5-Alpha avocuta obtinut din fructul de avocado, inhiba 5-alfa-reductaza (enzima care catalizeaza metabolizarea testosteronului in dihidrotestosteron, stimuland glandele sebacee), avand ca rezultat scaderea productiei de sebum si implicit matifierea zonelor lucioase ale fetei.
Alfabisabolol, extract natural, este non-alergic, cu puternic efect antiinflamator si antibacterian.
Apa termala Herculane atenueaza iritatiile si catifeleaza pielea prin proprietatile ei calmante si antiiritante, fiind indicata pentru piele sensibila si reactiva.
50ml
Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte