Gerovital H3 Equilibrium fiole cu...

Gerovital H3 Equilibrium fiole cu colagen si elastina, 20fiole x 2ml

5943000091560
Stoc epuizat
132,00 lei
cu TVA

Cresc elasticitatea pielii, confortul si gradul de catifelare al acesteia.


Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Fiolele Gerovital Equilibrium contin un ser bogat in colagen si elastina de origine marina, ferulan si extract organic de Goji, cu efecte intens hidratante, atat pentru hidratare imediata, cat si prin hidratare de lunga durata, crescand elasticitatea pielii, confortul si gradul de catifelare al acesteia.

Hydrotensyl Complex aduce un aport important de colagen si elastina, atenueaza ridurile, pielea devenind neteda si catifelata. Complexul Ferulan (ulei de orez si acid ferulic) asigura protectie impotriva stresului oxidativ, crescand gradul de protectie al pielii. Extractul organic de Goji are un continut bogat in macro si micronutrienti, cu efecte de remineralizare si energizare celulara de exceptie, fiind recunoscut si pentru efectele anti-aging datorita unei excelente activitati antioxidante si prin cresterea nivelului dermal de hidroxiprolina, ceea ce indica o crestere a sintezei colagenului.

Utilizare:

Se scurge tot serul in partea de jos a fiolei dupa care fiola se pozitioneaza cu punctul de rupere in fata. Pentru protejarea mainilor, fiola se infasoara intr-un servetel inainte de rupere. Continutul unei fiole se rastoarna in palma si se aplica prin masaj usor pe fata proaspat demachiata. Tot continutul fiolei se foloseste pentru o singura aplicare! Dupa absorbtia serului, se aplica crema de intretinere din gama Gerovital H3 Equilibrium aferenta specificului tratamentului.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte