Biofarm Calciu Lactic 50 comprimate

Biofarm Calciu Lactic 50 comprimate

5944704013674
In stoc
21,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Calciul Lactic asigura cel mai ridicat nivel de absorbtie a calciului in organism, fiind un Supliment recomandat in deficitul
de calciu.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Are toate proprietatile ionului calciu: actiune hemostatica, remineralizanta; actiune antisoc; antiinflamatorie, anafilactica, diuretica, hipoglicemianta. Datorita radicalului lactic, are si o actiune antiseptica intestinala.
 
  Calciu Lactic 500 mg - 50 comprimate ( sau calcii lactas ) a fost special creat pentru a raspunde eficient cerintelor crescute de calciu din perioadele de crestere si adolescenta, ale femeilor in perioada de sarcina si alaptare, ale adultilor cu probleme datorate demineralizarilor osoase. Astfel, Calciul Lactic contribuie semnificativ la formarea si mentinerea unui sistem osos sanatos atat pentru copii cat si pentru adulti.
 
  Indicatii calciu lactic : TBC; rahitism; tetanie; stari hemoragice; hemofilie. Afectiuni alergice (astm, urticarie); sarcina, alaptare. Hipertiroidii. Diabet.
 
  Calciul este un mineral esential pentru sistemul nervos, intervenind in formarea oaselor. Cea mai mare parte este incorporat in oase si dinti. Mentine de asemenea ritmul contractiilor cardiace si influenteaza procesul de coagulare a sangelui. Este implicat in transmiterea nervoasa si in reglarea permeabilitatii membranelor celulare.
 
  Concentratie / Compozitie Calciu Lactic : Un comprimat contine 500 mg lactat de calciu pentahidrat corespunzator la 65 mg Calciu (6,5% din doza zilnica recomandata) si excipienti: amidon de porumb, stearat de magneziu si talc.
 
  Ambalaj Calciu Lactic : Cutie cu flacon a 50 comprimate.
  Administrare / Dozare Calciu Lactic : 1-4 comprimate pe zi, dupa masa.
 
Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte