Calciu Lactic x 50 comprimate Biofarm

X05290

Biofarm SA Romania

Calciul Lactic asigura cel mai ridicat nivel de absorbtie a calciului in organism, fiind un Supliment recomandat in deficitul
de calciu.

Mai multe detalii

12,00 lei

Adauga la lista dorintelor

 • Are toate proprietatile ionului calciu: actiune hemostatica, remineralizanta; actiune antisoc; antiinflamatorie, anafilactica, diuretica, hipoglicemianta. Datorita radicalului lactic, are si o actiune antiseptica intestinala.
   
    Calciu Lactic 500 mg - 50 comprimate ( sau calcii lactas ) a fost special creat pentru a raspunde eficient cerintelor crescute de calciu din perioadele de crestere si adolescenta, ale femeilor in perioada de sarcina si alaptare, ale adultilor cu probleme datorate demineralizarilor osoase. Astfel, Calciul Lactic contribuie semnificativ la formarea si mentinerea unui sistem osos sanatos atat pentru copii cat si pentru adulti.
   
    Indicatii calciu lactic : TBC; rahitism; tetanie; stari hemoragice; hemofilie. Afectiuni alergice (astm, urticarie); sarcina, alaptare. Hipertiroidii. Diabet.
   
    Calciul este un mineral esential pentru sistemul nervos, intervenind in formarea oaselor. Cea mai mare parte este incorporat in oase si dinti. Mentine de asemenea ritmul contractiilor cardiace si influenteaza procesul de coagulare a sangelui. Este implicat in transmiterea nervoasa si in reglarea permeabilitatii membranelor celulare.
   
    Concentratie / Compozitie Calciu Lactic : Un comprimat contine 500 mg lactat de calciu pentahidrat corespunzator la 65 mg Calciu (6,5% din doza zilnica recomandata) si excipienti: amidon de porumb, stearat de magneziu si talc.
   
    Ambalaj Calciu Lactic : Cutie cu flacon a 50 comprimate.
    Administrare / Dozare Calciu Lactic : 1-4 comprimate pe zi, dupa masa.
   

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Calciu Lactic x 50 comprimate Biofarm

Calciu Lactic x 50 comprimate Biofarm

Calciul Lactic asigura cel mai ridicat nivel de absorbtie a calciului in organism, fiind un Supliment recomandat in deficitul
de calciu.