HIPP Comfort Lapte Praf x 300g

HIPP Comfort Lapte Praf x 300g

9062300139454
Ultimele produse in stoc
40,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Formula HIPP Comfort este destinată disconforturilor digestive, frecvent întâlnite încă din primele luni de viață ale copiilor, de tip colici, balonare sau constipație.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Se recomanda alaptarea exclusiva cu lapte matern in primele 6 luni de viata ale copilului pentru producerea de anticorpi, necesari protejarii organismului de diferite boli!

 

În cazul disconfortului digestiv al bebelușului de tip colici, balonare, constipație, HIPP vă vine în ajutor cu o formulă specială de lapte praf, îmbogățită cu culturi naturale ale acidului lactic, izolate iniţial din laptele matern, și acizi grași polinesaturaţi cu lanţ lung - Omega 3 și Omega 6 - esențiali în primele luni de viaţă. Datorită proteinelor hidrolizate are un conţinut scăzut în alergeni, fiind de asemenea potrivită pentru copiii cu risc de alergii.

 

Formula de lapte specială HIPP Comfort este potrivită pentru regimul dietetic al flatulenței, colicilor "de 3 luni" induse de lactoză, constipaţiei sugarilor și poate fi folosită de la naștere, ca hrană unică, precum și de la 6 luni, ca parte a unei alimentații diversificate. Dacă observaţi modificări ale scaunului atunci când începeţi să folosiţi HIPP Comfort, luaţi în considerare faptul că aceasta este o caracteristică a produsului, având rol în înmuierea scaunului (devine similar copiilor alăptaţi), datorită conţinutului de fibre dietetice (GOS).

 

Instrucţiuni de preparare:

  • Fierbeţi apă proaspătă de fiecare dată când preparaţi laptele și răciţi-o până la aproximativ 40-50 °C
  • Turnaţi 2/3 din apa necesară (conform tabelului) într-o sticlă de biberon curată
  • Umpleţi măsura dozatoare din pachet ,iar surplusul înlăturaţi-l cu vârful unui cuţit. Adăugaţi cantitatea necesară de HIPP Comfort în sticla în care aţi turnat 2/3 din apa fiartă și răcită
  • Închideţi sticla și agitaţi bine
  • Adăugaţi apa rămasă și agitaţi bine de câteva ori
  • Răciţi biberonul până la temperatura optimă (aprox 37°C).

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte