Klorane Eryteal Bebe spray 75ml

Klorane Eryteal Bebe spray 75ml

3282770200058

Eryteal spray reparator, inovație a Laboratoarelor KLORANE, este primul tratament împotriva iritațiilor și roșeții la nivelul fundulețului, sub formă de spray pe bază de uleiuri, fiind la fel de eficace ca un unguent dar având în plus o acțiune rapidă și putând fi aplicat cu un gest igienic și practic.


Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Acțiune

Eryteal spray reparator, inovație a Laboratoarelor KLORANE, este primul tratament împotriva iritațiilor și roșeții la nivelul fundulețului, sub formă de spray pe bază de uleiuri, fiind la fel de eficace ca un unguent dar având în plus o acțiune rapidă și putând fi aplicat cu un gest igienic și practic!

• FĂRĂ PARABENI
• Atenuează și calmează senzația de disconfort (extract de gălbenele KLORANE)
• Repară rapid țesuturile cutanate fragilizate (complex reparator cu vitaminele A, E, F și formulă compusă în proporție de 100% din uleiuri cu efect reparator)
• Limitează proliferarea bateriilor (efect de barieră imediat al formulei pe bază de uleiuri și format spray care permite evitarea contactului mâinilor cu zonele iritate)

Aplicare

La fiecare schimbat al scutecelor bebelușului, pulverizați spray-ul de 4-5 ori pe fesele curate și uscate, insistând asupra pliurilor. Nu pulverizați înspre ochi.

Cantitate

Spray de 75 ml

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte