Ducray A-Derma Exomega Control Ulei...

Ducray A-Derma Exomega Control Ulei de dus 500 ml

3282770106206
Stoc epuizat
87,00 lei
cu TVA

Calmeaza și linisteste senzația de uscăciune a pielii, lăsând pielea catifelată și fină la atingere.

 


Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Exomega ulei de duș fără săpun a fost creat special pentru igiena pielii reactive și foarte uscate a bebelușilor, copiilor și adulților

Indicații:

Uleiul de duș oferă pielii uscate/reactive ingrediente de care are nevoie: extractul de Ovăz Rhealba, cu rol emolient și non-iritantă. Omega 6, acizi grași esențiali, componente hidratante și emoliente pentru a calma și liniști senzația de uscăciune a pielii, lăsând pielea catifelată și fină la atingere.

Exomega ulei curață blând pielea, chiar și în cazul spălarilor cu apă dură. Reduce uscăciunea pielii și catifelează. Este hipoalergenic, iar toleranța sa a fost dovedită printr-un strict control dermatologic chiar și pe o piele reactivă.

Caracteristici

  • Textura emolientă și mătăsoasă.
  • Potrivit pentru pielea hiper-sensibilă și foarte uscată.
  • Hidratează intens.

Mod de utilizare

În timpul dușului se realizează un masaj delicat pe pielea umedă. Se limpezește și se usucă fără ștergere. Exomega ulei de duș se poate folosi și în timpul băi prin adăugarea unei cantități foarte mici în apa căzii. După baie pielea se șterge și se usucă ușor, dacă aveți o piele foarte uscată se poate aplica, după baie o cremă emolientă cum ar fi Exomega cremă sau Exomega lapte.

Conținut

  • Extract de ovăz - calmează pielea iritată.
  • Baza de curățare ușoară (pH 5.5) - curață delicat pielea.
  • Filaxerina - combinație unică de doi compuși din lăptișor de matcă și ulei de "luminiță-de-seară", bogată în Omega 6 și acizi grași.
  • Glicerină - intens hidratană.

 

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte