Dacia Plant Citonat x 150 comprimate

Dacia Plant Citonat x 150 comprimate

6421930100693
In stoc
87,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Protectie celulara naturala

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Citonat este un produs natural care contine cateva dintre cele mai remarcabile plante medicinale din flora romaneasca si internationala, ale caror proprietati contribuie la functionarea normala a procesului de diviziune celulara si a sistemului imunitar.

Mod de administrare:

Adulti: in prima saptamana se administreaza cate 1 comprimat de 3 ori pe zi, pe stomacul gol, cu 15-20 de minute inaintea mesei.
Din a doua saptamana, se administreaza cate 2 comprimate de 3 ori pe zi, pe stomacul gol, cu 15-20 de minute inaintea mesei. Persoanele cu greutate corporala peste 80 kg pot creste doza pana la 8 comprimate pe zi (cate 2 comprimate de 4 ori pe zi).
Tineri intre 15 si 18 ani: cate 1 comprimat de 3 ori pe zi, pe stomacul gol, cu 15-20 de minute inaintea mesei.
Copii sub 14 ani: dupa sfatul medicului.
Se recomanda utilizarea in cure succesive, de 3 luni, cu o luna pauza intre ele. Pe perioada pauzei, se recomanda a se realiza o cura de detoxifiere cu BIOZHEOLYTH comprimate (cate 1 comprimat de 3 ori pe zi, administrat inaintea mesei) si DETOXIFIANT tinctura (cate o lingurita de tinctura, diluata in 100ml de apa, de 3 ori pe zi, administrata inaintea mesei). Pentru persoanele care au contraindicatie la alcool, se recomanda administrarea produsului DETOXIFIANT comprimate (cate 1 comprimat de 3 ori pe zi, administrat inaintea mesei).
Comprimatele se inghit cu apa sau se sfarama in gura (absorbtia substantelor bioactive este mult mai rapida). In caz de dificultate la inghitire, comprimatele se pot rupe in doua.

Ingrediente:

Ingrediente: celuloza microcristalina, cordyceps (Cordyceps sinensis)-extract hidroalcoolic din miceliu, cu 20% polizaharide (200 mg), ganoderma (Ganoderma lucidum) - extract hidroalcoolic cu 20% polizaharide (200 mg), agaricus (Agaricus blazei)- extract hidroalcoolic cu 20% polizaharide (100 mg), ashwagandha (Withania somnifera) - pulbere din radacini (100 mg), astragalus (Astragalus membranaceus) - extract hidroalcoolic 10:1 din radacini (100 mg), oldenlandia (Oldenlandia diffusa)- extract hidroalcoolic 5:1 din parti aeriene (100 mg), rostopasca (Chelidonium majus)- parti aeriene (100 mg), goji (Lycium barbarum) - extract hidroalcoolic cu 40% polizaharide din fructe (50 mg), coriolus (Coriolus versicolor) - extract hidroalcoolic cu 20% polizaharide (50 mg), dioxid de siliciu coloidal, stearat de magneziu.

Contribuie la:

- functionarea normala a procesului de diviziune celulara
- functionarea normala a sistemului imunitar, prin normalizarea secretiei de: interferon, factor de necroza tumorala (TNF- α), interleukine 1,2,8, limfocite B, celule NK (natural killer), celule T supresoare si macrofage
- protejarea organismului impotriva efectelor radiatiilor
- buna functionare a hematopoezei
- imbunatatirea starii generale si a rezistentei organismului
- protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ

Contraindicatii:

Boli autoimune, transplant de organe, sarcina, alaptare, alergie la oricare dintre componentele produsului.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte