Viusid solutie orala 100ml

B0X006750

Catalysis S.L.

Supliment alimentar pentru sustinerea functionarii normale a sistemului imunitar.

Mai multe detalii

Adauga la lista dorintelor

 • Supliment alimentar micronutritional sub forma de pulbere solubila pe baza de aminoacizi, vitamine, minerale si extracte vegetale pentru sustinerea functionarii normale a sistemului imunitar.

  Produsul poate fi utilizat la orice varsta. Copiii si femeile gravide il pot utiliza fara probleme atat timp cat nu depasesc doza maxima admisa.

  Ingrediente: miere, arome: suc de lamaie deterpenificat si de menta, acid malic, clorhidrat de L-arginina, clorhidrat de L-glucozamina, L-glicina, indulcitori: neohesperidina, acid ascorbic/vitamina c, clorhidrat de piridoxina/vitamina B6, acid folic/vitaina B9, ciancobalamina/vitamina B12, apa distilata.

  Mod de administrare:

  Pentru suplimentarea dietei zilnice:

  Adulti: 10ml/zi dupa micul dejun. Copii: 5ml/zi dupa micul dejun.

  In cazul anumitor regimuri igienico-dietetice se poate administra la adulti 10 ml de 3 ori pe zi iar la copii 5ml de 3 ori pe zi.

  Se administreaza numai dupa mese, ca atare sau diluat in cantitatea dorita de apa, ceai, suc sau lapte. Atat timp cat nu se depasesc 50ml/zi in cazul copiilor si 100ml pe zi in cazul adultilor, preparatul poate fi utilizat timp indelungat fara efecte secundare.

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Viusid solutie orala 100ml

Viusid solutie orala 100ml

Supliment alimentar pentru sustinerea functionarii normale a sistemului imunitar.