Sun Wave Imunice 10 Days, 10 plicuri

Sun Wave Imunice 10 Days, 10 plicuri

A005646
In stoc
51,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Ajută la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Descriere

Indicații:

Indicat de la primele semne ale răcelii
Ajută la funcționarea normală a sistemului imunitar

Mod de adminstrare:

oral – 1 plic pe zi. Plicul se dizolvă în 100 ml lichid călduț. Produsul este recomandat copiilor cu vârsta de peste un an. Durata de utilizare recomandată este de 3 luni consecutive, cate 10 zile pe lună.

Compoziție:

  • Wellmune – 75 mg
  • Colostru (cu min 30% lgG) – 150 mg
  • Vitamina C – 80 mg
  • Wellmune – 75 mg
  • Lactoferină – 25 mg
  • Zinc – 3,5 mg
  • Vitamina D – 10 mcg

Wellmune

Este un polizaharid purificat (1,3/1,6 beta-glucan) ce reprezintă o inovație în domeniul substanțelor cu rol în susținerea și creșterea capacității de răspuns asupra sistemului imunitar, fiind rezultatul multor ani de cercetare.

Colostru cu IgG (minim 30% IgG) – din sursă bovină

Colostrul reprezintă laptele din primele 48 de ore după naștere. Este bogat în anticorpi, aminoacizi esențiali, vitamine și minerale, precum și alți nutrienți în proporții și combinații unice.

Lactoferina

Este o proteină care influențează proliferarea și diferențierea celulelor. Aceasta funcționează ca un modulator imunitar, având efect antimicrobian, antiviral, anticancerigen, antiinflamator, antioxidant

Vitamina C

Este renumită pentru efectul ei în susținerea imunității. Există mai multe mecanisme prin care aceasta acționează pentru a susține sistemul imunitar. Unul dintre mecanisme este acela prin care vitamina C stimulează producția de limfocite C, celule imunitare care luptă împotriva bacteriilor și virusurilor.
și ajută la menținerea florei intestinale echilibrate.

Vitamina D3 microcapsulată

Printre numeroasele roluri pe care le are vitamina D3 în organism, această vitamină are un rol important în susținerea și funcționarea corespunzătoare a sistemului imunitar cât și în reducerea inflamației

Detalii ale produsului

5 Produse

Reviews

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat la lista de dorinte

Acest website foloseste module cookie.