Spray antiviral contra aftelor 15ml

Spray antiviral contra aftelor 15ml

5949056400011
In stoc
47,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Calmant si regenerator pentru mucoasa bucala iritata si sensibila

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Este un produs special conceput pentru mucoasa bucala iritata, sensibila, ranita sau pentru afectiunile inflamatorii ale mucoasei faringiene si ale gingiilor. Calmeaza iritatia mucoasei bucale si ajuta la regenerarea acesteia stimulandu-i cicatrizarea si vindecarea.

Folosirea Spray-ului Antiviral de la primele semne cum sunt senzatia de tensiune, mancarime sau arsura la nivelul mucoasei bucale impiedica avansarea leziunilor si favorizeaza vindecarea.

Compozitie:

Aqua, Alcool denat., radacina de lemn dulce (Glycyrrhiza Glabra radix), extract din scoarta de stejar (Quercus cortex), D-pantenol.

Administrare:

Aplicati solutia cat mai des in primele zile (din ora in ora), cate 1-2 pufuri in zonele afectate. Asteptati cateva minute inainte de a introduce in cavitatea bucala alimente sau lichide.

Folosit corect, puteti fi siguri ca neplacerile vor ceda in primele zile, iar mucoasa bucala se va linisti si regenera. Spray-ul Antiviral ajuta la regenerarea naturala a mucoasei bucale.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte