Anaftin gel, 8ml, Berlin Chemie

Anaftin gel, 8ml, Berlin Chemie

4013054025154
In stoc
35,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Gel pentru vindecarea leziunilor bucale minore.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Contribuie la calmarea durerii provocate de leziunile bucale minore cum ar fi cele datorate stomatitei aftoase, ulceratiilor aftoase, precum si leziunilor minore provocate de aparatele si protezele dentare. De asemenea, este indicat si pentru ulceratiile aftoase difuze.

 

Mod de actiune:

Anaftin Gel contine polivinilpirolidona (PVP) si acid hialuronic, care formeaza o pelicula protectoare ce adera la cavitatea bucala protejand zonele afectate printr-o bariera mecanica si ameliorand astfel durerea provocata de terminatiile nervoase expuse. Acidul hialuronic si Aloe vera din compozitie contribuie la vindecarea pe cale naturala a tesuturilor afectate.

 

Instructiuni de utilizare:

Aplicati 1 sau 2 picaturi de gel pentru a acoperi intreaga zona a ulceratiei sau a leziunii bucale. Evitaţi contactul direct dintre aplicator si leziune. Nu atingeti leziunea cu limba timp de cel putin 2 minute pentru a permite formarea peliculei protectoare. Dupa fiecare aplicare, puneti la loc capacul. Pentru un rezultat optim, evitati sa mancati sau sa beti cel putin o ora dupa aplicarea gelului.

Utilizati de 3 - 4 ori pe zi sau mai des, daca este necesar.

 

Compozitie:

Apa, polivinilpirolidona (PVP), maltodextrina, propilenglicol, ulei de ricin hidrogenat PEG-40, guma xantan, sorbat de potasiu, benzoat de sodiu, hialuronat de sodiu, aroma, clorura de benzalconiu, EDTA disodic, zaharina sodica, glicirizat dipotasic, Aloe barbadensis.

 

Precautii:

Fiecare tub de Anaftin Gel trebuie utilizat numai de catre un singur pacient pentru a evita contaminarea incrucisata a aplicatorului si a gelului. Utilizarea Anaftin Gel este contraindicata in cazul pacientilor cu istoric cunoscut de reactii de hipersensibilitate la oricare dintre excipienti. Daca sunteti gravida, cereti sfatul medicului inainte de a folosi produsul. In cazul in care suferiti frecvent de ulceratii bucale, este recomandat sa cereti avizul medicului.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte