SO Wash Dus bucal hidropropulsor
SO Wash Dus bucal hidropropulsor
SO Wash Dus bucal hidropropulsor
SO Wash Dus bucal hidropropulsor
SO Wash Dus bucal hidropropulsor
SO Wash Dus bucal hidropropulsor

SO Wash Dus bucal hidropropulsor

Stoc epuizat
185,00 lei
cu TVA
SoWash este noul sistem de dus bucal care utilizeaza jetul de apa de la un robinet obisnuit, nu este nevoie de baterii sau curent electric

Descriere

Setul contine:
 • hidrojet cu 1 jet continuu;
 • hidropulsor cu 3 jeturi hidro pulsate(masaj gingival);
 • filtru de aer So Wash in plastic sau metal pentru a permite utilizarea in deplina libertate a dusului bucal la mai multe robinete(a 2-a baie,a 2-a casa,la serviciu);
 • racord/adaptor multifunctional pentru dus(se poate utiliza simultan si dusul bucal So Wash si dusul normal).
 • cheie G,necesara in desurubarea filtrului vechi(sitei) de la robinet;
Hidrojetul reglabil prin intensitatea jetului dorit dar si temperatura apei,garanteaza:
 • igiena interdentala;
 • clatire in profunzime;
 • un benefic hidromasaj gingival;
So Wash este o noutate absoluta, practic si usor de folosit,nu este nevoie de baterii sau curent electric, se conecteaza direct la robinet si functioneaza datorita presiunii apei.
So Wash nu are nevoie de o intretinere particulara deoarece nu are nici baterie si nici un circuit electric,calcarul prezent in apa nu-l poate strica,este silentios,eco-friendly,are dimensiuni reduse ,permite reglarea temperaturii si a presiunii jetului de apa direct de la robinet.
So Wash este un sistem complet pentru igiena orala datorita unor accesorii care se pot schimba cum ar fi: hidrojetul (un jet continuu), hidropulsorul (jetul pulsat-foarte indicat  pentru masaj gingival), hidroperiuta (periuta de dinti cu jet de apa) si periutele interdentare cu jet de apa (5 marimi diferite:ultrafine,extrafine,superfine,fine si conice).
Studii clinice recente efectuate de catre "Seconda Universita degli Studi Napoli" au demonstrat eficienta noului dus bucal So Wash si a accesoriilor sale: rezultatele au evidentiat cum So Wash este eficient in mod particular, printre altele "in toate cazurile de curatire a spatiilor interdentare" cum ar fi de exemplu in prezenta aparatelor ortodontice,implanturi sau coroane.
So Wash este dotat de o supapa de control care descarca automat direct in chiuveta presiunea apei in exces, garantand astfel un jet de apa in iesire, constant si optim, care nu este agresiv sau periculos pentru gulerul gingival.
Montarea filtrului SoWash la robinet
 1. desurubati filtrul vechi(sita) al robinetului asigurandu-va ca este indepartata si garnitura.Daca este necesar folositi cheia( G-inclusa doar in cutia Hidropulsor si Family);
 2. Daca robinetul d-voastra are filet intern,introduceti filtrul de aer (K) in interiorul filtrului cu filet extern(Y) precum si garnitura cu sectiune dreptunghiulara pe filtrul cu filet extern pe care l-ati asamblat.
 3. Daca robinetul d-voastra are filet extern,introduceti garnitura cu sectiune circulara si filtrul de aer,in interiorul filtrului cu filet intern.Insurubati acum la robinetul propriu filtrul cu filet intern pe care l-ati asamblat.
 4. Insurubati noul filtru SoWash doar cu mana prin intermediul cuplei,invartind in sens antiorar.Montarea filtrului la robinet se face doar o singura data,atunci cand se cupleaza  SoWash :filtrul special pentru robinet SoWash nu se demonteaza si se monteaza la fiecare utilizare,deoarece permite  utilizarea normala a robinetului,garantand aerisirea si filtrarea apei.Filtrul special SoWash se adapteaza la toate robinetele care respecta  standardul de calitate;acest standard este respectat de toate robinetele cu filtre de aer detasabil prezente pe piata.Utilizand "racordul multifunctional pentru dus" prezent in gama de accesorii si care se poate achizitiona separat.
Utilizarea dusului bucal SoWash
 • Montati accesoriul preferat pe manerul de prindere a dusului bucal;
 • Cuplati dusul bucal SoWash la filtrul robinetului(A) prin cupla rapida(B),introducand si rotind usor in sens anti-orar.Pentru o cuplare rapida si sigura,cuplati dusul la filtru avand mainile uscate,pentru a preveni alunecarea;
 • Inclinati-va spre chiuveta pentru a nu va stropi, introducand manerul dusului bucal cu dispozitivul ales in prealabil in gura, facand atentie ca orificiul prin care iese apa sa fie indreptat spre dinti;
 • Deschideti robinetul treptat, pana cand ajungeti la presiunea si temperatura dorita;
 • Spalati gura si spatiile interdentare cu gura usor intredeschisa pentru a permite apei sa cada in chiuveta
 • Dusul bucal SoWash este prevazut cu o supapa speciala,avand un sistem brevetat,care controleaza automat fluxul apei.Presiunea apei in exces este descarcata automat in chiuveta pentru a garanta un jet de apa placut,constant si eficient.Este posibil ,mai ales atunci cand robinetul este deschis la maximum,sa se auda un sunet slab,ca o soapta sau un suierat;pentru a elimina acel eventual sunet este suficient sa micsorati presiunea apei de la robinet.
Sugestii pentru utilizare
 • inainte de a folosi dusul bucal SoWash,cuplati manerul la filtru,deschideti robinetul si lasati sa curga apa in chiuveta timp de 5-10 secunde pentru a curata interiorul dusului bucal prin intermediul jetului de apa.
 • in timpul utilizarii dusului bucal tineti gura intredeschisa pentru a evita jeturile puternice de apa si lasati ca apa sa cada in chiuveta,ramanans aplecati deasupra chiuvetei,asa cum faceti cand va spalati pe dinti.
 • indreptati jetul de apa perpendicular pe gingie si curatati toate zonele din jurul dintilor si spatiile interdentare dintre un dinte si altul,atat in partea frontala cat si in cea interna a arcadei dentare.
 • atunci cand ati terminat utilizarea dusului bucal suflati in partea cuplei de prindere pentru a determina iesirea apei de pe toata lungimea tubului flexibil si a usca astfel dusul bucal So Wash,mai ales daca il folositi mai rar.

Detalii ale produsului

Reviews

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat la lista de dorinte

Acest website foloseste module cookie.