Sudocrem 250g

Sudocrem 250g

5011025083805
In stoc
49,50 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

SUDOCREM este o crema de protecție care conține mai multe ingrediente active care asigură protecția complexă a pielii. 

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Indicatii:
Crema antiseptica pentru copii si adulti cu probleme de piele.
Sudocrem poate fi folosit pentru: taieturi si excoriatii, arsuri minore sau arsuri solare, dermatita de incontinenta, escare.
Poate fi folosita pentru ingrijirea pielii nou-nascutilor, ca si crema de protectie impotriva iritatiilor de scutec, precum si pentru ingrijirea pielii persoanelor adulte expuse la actiunea iritanta a urinei, a pielii cu escarfe si eroziuni.
Sudocrem are proprietati impermeabile care contribuie la formarea unei bariere de protectie, ajutand la eliminarea contactului pielii cu factorii iritanti (urina si fecalele).
In plus, efectul emolient ajuta la calmarea iritatiilor pielii, lasand-o catifelata si neteda.

Mod de administrare:
Foloseste o cantitate mica de crema, aplicata intr-un strat subtire. Maseaza cu miscari circulare pana cand Sudocrem e absorbit in piele, lasand doar un film transparent la suprafata. Daca nu a fost acoperita intreaga zona afectata, mai aplica putin pe piele. Daca raman urme albe pe piele dupa aplicare, inseamna ca ai utilizat prea multa crema.

Forma de prezentare: Flacon 250 g

 

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte