Sebamed Baby Lotiune Dermatologica 200ml

A004303

Sebamed

Pentru pielea delicata a copilului

Mai multe detalii

51,50 lei

Adauga la lista dorintelor

  • Descriere: Protejează pielea delicată a bebeluşului împotriva uscării şi a inflamării. Complexul hidratant şi emolient cu 7% lipide, este absorbit rapid de piele, fără să lase urme uleioase. Pielea sănătoasă are o peliculă biologică uşor acidă, numită înveliş acid. La nou-născuţi acest înveliş acid protector lipseşte. Acesta se formează în primele luni de viaţă ale bebeluşului. Doar dacă pH-ul pielii este de 5.5, aceasta este capabilă să se protejeze de microorganismele patogene şi de acţiunea nocivă a mediului înconjurător. 
    Este dovedit clinic că Loţiunea Baby a fost creată ca să ajute la formarea învelişului acid al pielii şi ca să stabilizeze funcţiile ei de protecţie cu pH-ul 5.5. Extractele active de muşeţel şi alantoină previn inflmaţiile şi iritaţiile. Hidratanţii conţinuţi reglează echilibrul hidrolipidic al pielii şi fac pielea fină şi netedă. Loţiunea lasă un parfum fin pentru confortul bebeluşului.
    Utilizare: A se folosi pe pielea curată şi uscată. Aplicaţi prin mişcări uşoare o cantitate mică de loţiune pe întreaga piele a corpului după baie.
    Prezentare: 200 ml

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Sebamed Baby Lotiune Dermatologica 200ml

Sebamed Baby Lotiune Dermatologica 200ml

Pentru pielea delicata a copilului