Solaris ulei de cocos presat la rece...

Solaris ulei de cocos presat la rece 200ml

Solaris Plant
5941828008593
In stoc
30,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Ulei de cocos presat la rece pentru utilizare in cosmetica pe piele, par, unghii dar si in alimentatie datorita valorii nutritive crescute.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Uleiul de cocos este considerat un superaliment datorita faptului ca are capacitatea de-a creşte arderile în corp, stimulează metabolismul şi ajută la sănătatea inimii deoarece scade colesterolul. Este foarte sănătos pentru gătit si,  in plus, este foarte mult folosit în industria cosmetică pentru că oferă strălucire tenului, tonifică pielea şi întăreşte sănătatea părului.
Uz Intern: Este indicat in bolile de inima datorita continutului de acid lauric, care previne diferite probleme cardiace, inclusiv reglarea nivelului de colesterol. Este util si in reducerea greutatii, ajutand la eliminarea grasimilor, favorizeaza digestia, prevenind diverse probleme ale stomacului, inclusiv sindromul de colon. De asemenea, favorizeaza tratarea pancreatiei. In acelasi timp, are capacitatea de-a elimina stresul, oferind energie. Este un amic bun si al sistemului imunitar si lupta impotriva virusurilor, bacteriilor si a fungiilor, precum si a herpesului. Are capacitatea de- a preveni bolile de rinichi si vezica biliara, ajutand la dizolvarea pietrelor de la rinichi. In diabet, ajuta la controlul zaharului din sange si imbunatateste secretia de insulina. Datorita faptului ca faciliteaza absorbtia de calciu in organism, imbunatatesc rezistenta dintiilor si previne aparitia cariilor dentare.
Ingrijirea parului: uleiul de nuca de cocos este considera ca fiind unul dintre cele mai bune produse naturale pentru ingrijirea parului. Contribuie la cresterea sanatoasa a parului,  oferindu-i stralucire. Masajul regulat al scalpului cu ulei de nuca de cocos asigura lipsa de matretii, paduchilor si ouale acestora, si ofera o buna hidratare a pielii. Acesta contine  proteine esentiale necesare pentru hranirea parului deteriorat. Prin urmare, este folosit ca ulei de ingrijire a parului si utilizat in productia diverselor balsamuri, creme si sampoane anti-matreata.
Ingijirea pielii: este ideal pentru pielea uscata, iritata sau inflamata, avand rol de hidratare si catifelare a acesteia. Reprezinta un bun exfoliant si vindeca vanataile. Calmeaza iritatiile, inclusiv cele provocate de epilare, incetineste procesul de imbatranire a pielii, tonifica si ii ofera stralucire.
Prezentare: 200 ml
Producator: Solaris
Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte